Abelsen klar

Ny spiller klar for a-laget

Mathias Dahl Abelsen er klar for TUIL på en 2 års kontrakt. Det ble klart på TUIL brakka ca kl 12 torsdag. Daglig leder Roger Ness og Abelsen signerte papirene som gjør Sortlandsgutten til 1.divisjonsspiller i 2017 og 2018.

- Jeg er en liten og kjapp spiller som liker å ha ballen i beina. Det bør passe bra inn i TUILs spillestil, uttaler Mathias. Han gleder seg over å være klar for TUIL og er veldig klar til å starte på trening og sesongen med gruppa.

- Dette blir bra. Jeg har som mål å fortsette den fine utviklingen jeg har hatt de siste årene og å utvikle meg som spiller gjennom å gjøre det best mulig for laget.

Jeg gleder meg til å spille fotball slik fotball skal spilles!

— Mathias Dahl Abelsen

Valgte TUIL-stilen og tryggheten

- Jeg gleder meg til å spille fotball slik fotball skal spilles! Det var en av grunnen til at jeg valgte  TUIL. I tillegg kjenner jeg jo en del av de som er i gruppa og jeg kjenner byen bra. Det gjorde at valget ble Tromsø, selv om det var alternativer i Oslo-området.

Mathias som kommer fra Sortland og der var kaptein allerede i en alder av 19 år, har de 3 siste sesongene vært en del av Alta IF. Han dro til Alta i 2014 og spilte 1.divisjonsfotball der, før Alta rykket ned sammen med TUIL. I 2015 og 2016 spilte han i 2.divisjon og han ble kåret til årets spiller i Alta etter 2016-sesongen.

Gleder seg til sesongstart

Han gleder seg til å starte sesongen og ser fram til første serierunde spesielt. - Jeg har alltid fokus på den neste tellende kampen og serieåpning er alltid ekstra spesielt, så det blir bra. Ellers gleder jeg meg til bortekamp på Sør Arena og generelt til et bra nivå på OBOS-ligaen, sier han smilende.

Han har også god trua på gruppa som er der nå, hvis man får flyten. - Kommer man i flytsonen tidlig så tror jeg denne gruppa kan utrette store ting. Det er ei god gruppe som virker å være godt trent og trenerne virker veldig flinke.

Annonse fra Obos-ligaen: