Alta-TUIL 3-3

Herrelaget var i Alta på søndag og spilte treningskamp

I helgen reiste herrelaget til Alta for å spille treningskamp mot PostNord-laget Alta. Det ble til slutt en fin gjennomkjøring for våre gutter.

Vi reiste oppover lørdags formiddag og fikk trent på lørdag før vi spilte kamp søndag. Kampen endte 3-3. Vi tok først ledelsen 0-1 ved Steffen Pedersen. Deretter utlignet Alta og stillinga ved pause var 1-1.

I andre omgang styrte hjemmelaget noe mer og fikk uttelling 2 ganger, blant annet på et straffespark. Når kampen nærmet seg slutten sto det 3-1 til Alta, men god innsats av oss gjorde at Anders Karlsen og Vegard Lysvoll kunne sette inn hvert sitt mål og vi tar med oss et bra resultat fra en vanskelig bortebane.