V-lysvoll-jubel

Arendal 1-2 TUIL

Borteseier!

Vi reiste til Arendal med et mål for øyet; hente årets første borteseier.

Det var likevel hjemmelaget som kom best i gang. De var klart best de første 30 minuttene av første omgang. Gjennomgangsmelodien var at vi var på etterskudd i for mange situasjoner. Sakte, men sikkert jobbet vi oss inn i kampen. Vi tok tak i ballen og hang bedre sammen uten ball. Vi skapte et par sjanser mot slutten av første omgang, uten scoring. 0-0 til pause.

I andre omgang tok vi kommando fra start. Gode og samtidige bevegelser gjorde at ballfører hadde mange valgmuligheter. I tillegg stod vi opp slik at vi vant ballen raskt tilbake. Vegard satte inn 0-1 etter et hjørnespark. Men vi ville ha mer. Vi kjørte Arendal i andre omgang og at Håvard satte 0-2, etter en vakker kontring, var fullt fortjent. 1-2 kom på et lekkert frispark og de siste minuttene var hektiske, som de ofte blir. Men vi stod godt i det og vant kampen.

En herlig lagmoral. Vi viser styrke med å snu et dårlig kampbilde. Vi skaper sjanser på dødball, kontringer og i etablert. Tre deilige poeng.

Nå skal vi jobbe godt inn mot neste kamp. Florø hjemme førstkommende søndag. Florø er i dytten etter cup-seier mot Sogndal og hjemmeseier mot Sandnes Ulf i sine to siste. Dermed er det to "formlag" som møtes på TUIL-Arena søndag 11. juni.

Laget:
Grzegorz Flasza; Steffen S. Pedersen, Jonas H. Fundingsrud, Anders Karlsen, Lasse Nilsen; Håkon Kjæve, Mathias D. Abelsen, Lars-Gunnar Johnsen, Håvard B. Lysvoll; Mohammed Ahamed, Vegard B. Lysvoll

79´Tor Martin Mienna for V. Lysvoll
88´Simon Laugsand for H. Lysvoll