Bodø/Glimt 1-0 TUIL

De helgule ble for sterke på Aspmyra.

Søndag møtte a-laget kanskje den største forhåndsfavoritten før årets OBOS-liga sesong. Glimt rykket som kjent ned fra Tippeligaen i fjor og har store ambisjoner om å gjøre oppholdet i divisjonen under så kort som mulig.

Kampen startet med et bra press fra hjemmelaget og de skapte også kampens første mulighet. Utover i omgangen kom vi mer inn i kampen og hadde bra kontroll på det hjemmelaget kom med. Lars Henrik Andreassen var nær ved å gi oss ledelsen på en fin overgang, men ballen gikk via tverrliggeren og over. Lagene gikk til pause med 0-0 på resultattavla.

To minutter ut i andre omgang satte det helgule hjemmelaget inn kampens eneste scoring. Fardal Opseth var nådeløs etter et hjørnespark. Vi skapte noen situasjoner i andre omgang, uten at vi ble veldig farlig. Dermed endte kampen 1-0 til Bodø/Glimt.

For vår del var dette likevel et steg opp fra de siste kampene, og vi tar med oss nyttig erfaring og læring i bagasjen nordover. En forholdsvis jevn kamp på bortebane mot kanskje divisjonens beste lag vitner om at våre gode perioder er gode nok. Så gjelder det å luke vekk de svake periodene og stabilisere oss på høyt nivå.

Nå venter ei god treningsuke på TUIL-Arena frem mot generalprøven mot Alta kommende søndag.