Jentefotballdag 22.08.15

Corona effekten gir tuil fotball store utfordringer

Vi trenger hjelp hos våre medlemmer og tar gjerne imot nye

Det jobbes hardt om dagen for å sikre at TUIL Fotball er tilnærmet lik det vi hadde før Corona-effekten slo innover oss, for snart 2 uker siden.

Siden den gang har alt stoppet opp, og TUIL Fotball har som mange andre idrettslag og bedrifter fått denne utfordringen «midt i fleisen». Hovedutfordringen er nå – sterkere enn noen gang tidligere – inntektene. Inntekter som må på plass for at vi skal kunne drive og tilby de fasilitetene, og ikke minst den trenings- og kamphverdagen som alle fortjener.

Selv om vi forstår at det å betale medlems- og treningsavgift kan være utfordrende av flere grunner akkurat nå, så vil vi påstå at aldri før har det vært viktigere å betale denne for å bidra til at klubben vi er blitt så glade i, kan komme seg gjennom de nærmeste ukene/månedene og være klar for å ta imot dere når alt dette er over.

Vi ber om at de som har mulighet til å betale for seg eller sitt barn (hvis det ikke allerede er gjort) gjør dette på vanlig måte gjennom Min idrett hvor fakturaene ligger. Legg merke til at det kan ligge flere fakturaer pr vedlegg, da det er splittet på medlemskap, serviceavgift og treningskontingent.

Vi kan ikke si noe om når sesongen starter opp igjen, eller hvordan denne sesongen blir, men det vi kan garantere er at vi kommer til å være klare til å åpne opp, legge til rette og gjøre alt det vi kan for å oppnå «normalaktivitet» når det er mulig å gjøre dette.

Det er herlig å se hvor mange frivillige som ønsker å bidra i disse tider med alt mulig, og for TUIL som dugnadsklubb så er dette det det handler om. Uten frivillighet og dugnadshjelp så hadde det vært umulig å drifte videre på dagens nivå. 

Har du spørsmål til dette, kan disse rettes til post@tuil.no – vi svarer så fort vi kan, innenfor 24 timer for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål. Om det gjelder betaling eller betalingsutsettelse, så blir vi enige om den beste løsningen for deg.

Annonse fra Obos-ligaen: