Elverum 1-1 TUIL

Mistet seieren på overtid

Vi fikk en god start på årets første bortekamp da kaptein "Mo" etter 8 minutter sendte oss i føringen med et godt hodestøt. En corner fra Andreassen ble stusset videre av Vibe og "Mo" var nådeløs.

Resten av første omgang bestod av mye forsvarsjobbing for vår del. Vi forsvarte oss godt, og holdt Elverum unna de største farlighetene. Dessverre greide vi ikke å ta vare på ballen slik vi ønsket, og det ble lenge mellom de gode angrepene våre. Vi gikk likevel til pause med 1-0 i vår favør, etter en omgang under pari.

Andre omgang ble ganske lik den første. Hjemmelaget hadde det største trykket med sin direkte spillestil. De slo mye langt både sentralt og ut mot kantene for å få innlegg og skape situasjoner rundt vår boks, men vi sto godt i mot. Etter 55 minutter fikk Elverum sin store mulighet, men Grzegorz hentet frem keeperspill av ypperste klasse og hindret scoring. Dessverre ble han skadet i samme situasjon, og ble erstattet av OBOS-liga debutant Theodor Nilsen. Theo gjorde en fin figur, og kunne lite gjøre med hjemmelagets utligning fire og et halvt minutt på overtid. Et innlegg ble kontant satt i mål på bakerste stolpe.

Kjedelig å miste to poeng langt inne i overtiden, selv om vi etter å ha fått summet oss litt, skal være fornøyde med ett poeng fra denne kampen. På plussiden stod vi i store perioder godt i mot et fysisk robust hjemmelag. Dessverre greide vi ikke å ha ballen så mye som vi ønsket. Denne gang var vi individuelt sett for dårlige på kula, og vi jobbet ikke hardt nok rundt ballfører for å gi gode alternativer.

Laget:
Grzegorz Flasza; Steffen S. Pedersen, Tobias N. Vibe, Anders Jenssen, Lasse Nilsen; Anders Karlsen, Lars-Gunnar Johnsen; Håkon Kjæve, Mohammed Ahamed, Lars Henrik Andreassen; Vegard Lysvoll

55´Theodor Nilsen for Flasza
75´Håvard Lysvoll for V. Lysvoll
87´Vetle Vinje for Andreassen

Nå skal vi riste av oss denne kampen og ta et par dager påskeferie før vi samles og retter fokus inn mot ny hjemmekamp andre påskedag. Da kommer et Kongsvinger i poengnød på besøk. KIL står uten poeng på sine to første kamper, men har vært veldig gode spillemessig, og blir dermed en stor og herlig utfordring for oss.