En klubb som bryr seg

Fredag signerte Vetle Walnum Vinje ny kontrakt med TUIL

- Jeg trives veldig godt i TUIL. Det å være en del av en klubb som bryr seg så mye er veldig godt. Vi knytter bånd utenfor banen også og man føler at klubben er der for deg hele tiden. Dette spiller så klart inn på prestasjonene på banen og relasjonene man utvikler der, forteller Vinje.

Nesna-gutten som kom til TUIL høsten 2013 har signert ny kontrakt og går inn i sin 5 sesong som TUIL-spiller. Han spilte mange kamper i 2014 i 1.divisjon og er sulten på mer.

- For min del er jeg revansjelysten etter en rusten sesong i 2016 og lange skadeavbrekk. Det er veldig godt å være en del av gruppa og det som skjer her nå.

Ønsker å bidra

Vetle studerer medisin ved siden av fotballen og det var viktig å få dette på plass for å få stabilitet rundt hverdagen. - Jeg trenger nå å få trent regelmessig og holde meg skadefri. Da kommer kroppen og fotballen på rett kjør. Studiene er også en del av dette med totalpakken.

- Jeg har som mål å hele tiden være i så god forfatning at jeg kan bidra mest og best mulig til at laget skal lykkes, fortsetter han.

Må stabilisere oss

Vetle som tidligere i karieren har vært innom Nesna IL, Lyn Oslo, Bodø/Glimt, Mjølner og Mo IL mener tiden er moden for TUIL til å stabilisere seg. - Vi må klare å stabilisere oss og å holde oss unna nedrykk. Det får være første målsetning. Etter det er det bare å se oppover, smiler han.

Sesongen 2017 blir uansett spennende med tanke på motstandere og kampene. - Det er gøy med lagene som har mye historie og som er "storklubber". I tillegg blir opprykkslagene viktig å slå. Vi vet godt hva som er toppnivået vårt, og hvis vi får ut dette over mange kamper blir vi vonde å hanskes med for de aller fleste. Det gjelder bare å få det ut, avslutter en fornøyd tuil-spiller.

Vi ønsker god tur til La Manga tirsdag og lykke til med siste del av sesongoppkjøringa.

Annonse fra Obos-ligaen: