Endelig sesongstart

Lykke til med sesongen 2017 fra styret, utvalgene og administrasjonen!

Når gresset på TUIL Arena begynner å bli grønt, og treningsaktiviteten begynner å ta seg opp i form av mange ivrige fotballspillere, er det et sikkert tegn på at fotballsesongen er rett rundt hjørnet. Vinteren blir ofte lang, og lengselen etter samholdet, treningene, trivselen og alt det morsomme som følger med det å være del av et fotballmiljø, blir sterkere og sterkere når våren tiltar.

Vi vet at mange har sitt første møte med fotballen og skal spille sine første kamper, noen opplever sitt første møte med tabeller, resultat og poeng, men fellesnevneren for alle lag, er at vi går inn i noen hektiske måneder spekket med opplevelser, minnerike øyeblikk, utvikling og ikke minst mye engasjement. For alle som har spilt fotball eller som har hatt aktive barn i fotballen, så er det mange som har spikret sesongens høydepunkt – turneringer. Dette er opplevelser som man i voksen alder ofte har svært gode minner fra, og hvor man virkelig får spleiset både store og små, slik at man samlet sett, som lag fremstår som Trygg, Utviklende, Inkluderende og Langsiktig – våre nedfelte verdier i TUIL.

Vi føler at vi er klare for sesongen alle sammen. Det har blitt jobbet godt i alle deler av klubben, mange av trenerne har tatt trenerkurs gjennom Grasrotprogrammet, det er i ferd med å implementeres gode strukturer og rutiner rundt det sportslige i alle ledd. Vi har blant annet satt et stort fokus på å få en god struktur rundt dugnadsjobbingen som vi er avhengige av, som dugnadsklubb, for å opprettholde alle aktivitetene våre gjennom året. I tillegg har mange frivillige meldt seg til ulike type oppgaver i klubben som gjør at vi klarer å opprettholde et stort og godt aktivitetstrykk.

Årets sesong blir nok en spennende sesong for TUIL, og vi i styret, administrasjonen og utvalgene ønsker alle våre lag til lykke med sesongen. Både vi og alle frivillige i TUIL gjør sitt beste for at sesongen skal bli bra på alle mulige måter og gleder oss til å komme i gang. Er det ting vi kan bidra med eller noe dere trenger hjelp til, så ikke nøl med å ta kontakt med oss via foreldrekontakten på deres lag eller via yngres avdeling som dere finner informasjon om på www.tuilfotball.no

Til slutt vil vi oppfordre alle til «Fair Play» og et ønske om en trivelig og utviklende sesong!

Annonse fra Obos-ligaen: