Fløya 1-3 TUIL e.e.o

I år igjen måtte det ekstraomganger til for å kåre en vinner

TUIL hadde tatt turen over brua for møtet med Fløya i årets 1. runde i nm-cupen.

Det var bortelaget som kom best i gang og styrte det meste den første halvtimen. Fortjent var det også da Løvland banket oss i føringen etter 8 minutter. Utover omgangen kom hjemmelaget mer med i kampen.

Etter 63 minutter brakte Fredrik Michalsen balanse i regnskapet med sin 1-1 scoring. 1-1 var også stillinga i det dommeren blåste av de første 90 minuttene. Dermed var det duket for ekstraomganger for andre året på rad.

Syv minutter ut i første ekstraomgang satte Laugsand inn 1-2 etter pent forarbeid av H. Lysvoll på venstresiden. Hjemmelaget flyttet opp mye folk mot slutten, uten at de greide å skape de store farlighetene, og da Anders Jenssen satte 1-3 etter 118 minutter var det spikeren i kista for hjemmelaget.

1-3, slutt. Vi fikk det vi var ute etter, nemlig avansement til 2. runde!

Laget
Adrian Mikkelsen; Kristoffer Hay, Tobias N. Vibe, Mehdi Dioury, Simon Laugsand; Elias Skogvoll, Lars Henrik Andreassen, Mathias D. Abelsen, Håvard Lysvoll; Andreas Løvland, Tor Martin Mienna

53` Anders Jenssen for Dioury
70` Steffen S. Pedersen for Skogvoll
73` Vegard Lysvoll for Løvland

Søndag venter Aafk borte, en tøff og artig utfordring for våre gutter. For øvrig tapte Aafk sin 1. runde kamp og er dermed ute av årets cup...