Følte meg virkelig ønska

Tirsdag ble det klart at Lasse Nilsen kommer på lån fram til sommeren. Bli bedre kjent med han her!

Lasse Nilsen 21 år fra Bleik på Andøya ble tirsdag klar for TUIL på en låneavtale fram til sommervinduet åpner.

- Jeg er veldig fornøyd med å få på plass dette. Jeg tror helt klart dette er bra for min utvikling og at jeg får spilt kamper på et veldig bra nivå nå i vårsesongen, forteller Lasse like etter å ha signert avtalen som gjør han til TUIL-spiller. Han fortsetter; - jeg trenger å spille jevnlig for å kunne ta neste steg i karrieren min nå og har stor motivasjon for å gjøre det godt sammen med gutta her i daln.

Jeg har stor motivasjon for å gjøre det godt sammen med gutta her i daln

— Lasse Nilsen

Hurtig og offensiv

Nilsen har bakgrunn i SPK Høken og Andenes IL før han flyttet til Tromsø i 2011 og startet på NTG. Han ble da en del av TIL og fikk sin debut i 2014 når TIL var i 1.divisjon sammen med TUIL.

- Jeg er en hurtig venstrefotet venstreback som liker å være offensiv i spillestil og i hodet. Jeg er glad i å utfordre en mot en og å komme framover på banen. Ellers tar jeg nok ikke mye plass i gruppa men jeg kan si ifra skikkelig hvis det er nødvendig, forteller han.

Følte meg ønska

Lasse er ellers en rolig type som pr tiden ikke driver med studier på siden av fotballen. Han bor sammen med TUIL-spiller Elias Skogvoll og trives godt med det.

- Jeg kjenner mange i TUIL-gruppa allerede og vet at det er en flott gjeng som tenker utvikling hele tiden. Dermed tror jeg at jeg kommer til å skli rett inn i gruppa her. I tillegg følte jeg meg veldig ønska etter flere samtaler med trenerne og støtteapparatet og det første møtet med gruppa etter kampen på mandag var veldig bra.

Kjenner nivået

Nilsen har kjent både på 1.divisjonsnivået og eliteserienivået før. Med 22 kamper i Eliteserien og 13 på nest øverste nivå vet han hvor lista ligger.

- Jeg tror det blir mange jevne kamper i OBOS-ligaen i år og det er veldig mange gode lag i serien. Jeg er helt sikker på at TUIL kommer til å styre spillet på hjemmebane og som de viste mot TIL på mandag er de et lag som ønsker å ha ballen i laget og ofte klarer det. Samtidig vil det bli kamper der man må ligge lavere så det blir gode muligheter til å utvikle både mitt offensive og deffensive spill, sier Nilsen.

Bra samarbeid

Roger Ness har dette å si om overgangen: - Dette er en fin låneovergang for oss. Vi har vært tynt besatt på venstreback og vi er veldig glad for at TIL har vært såpass behjelpelig til å få situasjonen avklart nå. Dette viser at klubbene kan samhandle godt.

Lasse drar i dag til Oslo og videre til La Manga i morgen med resten av gruppa.

Vi ønsker han velkommen til TUIL og lykke til i vårsesongen 2017.

Annonse fra Obos-ligaen: