Før Kampen: TUIL - Mjøndalen

Ny, spennende hjemmekamp

Søndagens motstander er Mjøndalen, et lag som har vært i toppen av tabellen de siste årene. De har også vært en svipptur innom Eliteserien. Årets Mjøndalen-lag har levert mye bra og er et av lagene som jager direkte opprykk.

Hva med oss selv? Vi tapte to poeng mot Sandnes Ulf forrige kamp. Vi ledet 2-0, med full kontroll på kampen. Dessverre var vi for dårlige i sluttminuttene. Til syvende og sist et skuffende resultat.

Etter noen dager fra hverandre forrige helg har vi brukt uka godt, og på ny er det en kampklar gjeng som ser frem til en artig utfordring på søndag. Mange spillere er i god form. Vi tror på en fartsfylt kamp mot et godt Mjøndalen-lag, som er mer spillende i stilen enn tidligere. Likevel tror vi at søndagens motstander passer oss bra, om vi er opp mot vårt beste. Vi har som alltid klare ambisjoner om å levere en god prestasjon, som igjen vil gi oss et godt resultat.

Det er verdt å nevne at Mjøndalen aldri har tatt poeng på TUIL Arena. Vi ser ingen grunn til at det skal skje nå heller.

Velkommen på kamp!

Søndag 16.09 kl. 16:00

TUIL - Mjøndalen

TUIL Arena

Annonse fra Obos-ligaen: