Gleder meg til sesongen

I dag signerte også Jonas Høylo Fundingsrud kontrakten som gjør han til TUIL-spiller i 2017

Jonas Høylo Fundingsrud fortsetter i TUIL også i 2017. Det ble klart når han signerte ny kontrakt på Brakka torsdag. 

- Jeg gleder meg veldig til den kommende sesongen, både på egne og lagets vegne, uttaler han. Forsvarsspilleren mener at TUIL hører hjemme minst på dette nivået og at det blir godt å kjenne litt på det ekstra trykket og rammene rundt kampene som det er i OBOS-ligaen.

Miljøet i garderoben og klubben er helt der oppe i øvre sjiktet

— Jonas Høylo Fundingsrud

Som alle andre har han også fokus på det gode samholdet i gruppa og den gode atmosfæren. - Miljøet i garderoben og klubben er helt der oppe i øvre sjiktet. Dette tror jeg vil vises på banen. Vi er en ekstremt samla gjeng som går i krigen for drakta og hverandre, uttaler Høylo.

Han mener også at gruppa som er der kan slå samtlige lag når man er på sitt beste og jobber videre med det grunnlaget som ble lagt i 2016.

Om sesongen spår han følgende: - Etter mange sesonger stående i heisen, så er nok første fokus at vi skal holde oss i divisjonen, men vi lar oss inspirere av andre lag som har tatt steget fra 2. divisjon og flørta med playoff-plass.

Samtidig er det så mye konkurranseinnstinkt og sultne spillere i gruppen at hvis vi finner flytsonen så kan det begynner å lukte skikkelig fuggel av oss, avslutter han offensivt!

Annonse: