Info fra styret

Styret ønsker å involvere medlemmene enda mer i den jobben som gjøres både på og utenfor banen i hele klubben. Her kommer "styrenytt" nr 1 2017. Foto: Daniel Lilleeng

Den nye sesongen er allerede godt i gang med treningsaktivitet på TUIL Arena. I serieåpningen tok klubbens A-lag en sterk 2-0 seier mot Åsane i sitt comeback i Obosligaen, før de fulgte opp med 1-1 borte mot Elverum sist helg. Og snart begynner alle de andre lagene i TUIL også å spille fotballkamper på TUIL Arena. Det skal bli godt å komme i gang!

Som dere sikkert har fått med dere de siste månedene, så har det skjedd en del endringer både i klubbens styre og på daglig leder siden i TUIL Fotball. Hilde Pettersen har sittet i styret i 8 år, de siste to som leder, har takket for seg og overlatt stafettpinnen til Are Bessesen. Gjennom de årene Hilde har vært aktiv i TUIL, så har hun lagt ned et enormt arbeid, som blant annet har resultert i at klubben har fått på plass masse godt innhold og strukturer, og i dag fremstår som en klubb med trivsel for mange og en attraktiv klubb å være med i. Kari Brøndbo ledet yngres avdeling i 2016 og har også takket for seg, etter å ha lagt ned en flott jobb både i styret og yngres. Vi takker begge for en solid innsats, og er veldig glade for at de har sagt seg villige til å være med videre i andre deler av klubben.

I dag består styret at Are Bessesen (leder), Jonny Caspersen (nestleder), Ingrid Lohne, Espen Renø Svendsen, Liv Gutrad og TUILs gamle kaptein og midtbanekriger Thomas Heide. Vi er allerede godt i gang med et år som blir spennende av mange grunner.

Roger Ness, som er født og oppvokst i klubben, vil også forlate sin stilling som daglig leder i klubben. Roger har vært sentral innenfor det meste av det som har skjedd i klubben, og har vært en bauta og kunnskapsbase for mange av de som er både i og rundt klubben i kraft av sitt engasjement, sin kompetanse og sitt hjerte for klubben. Vi jobber i disse dager hardt for å finne en god løsning på «livet etter Roger», og tror vi kan lande en løsning som vil være bra for TUIL ganske snart. Roger vil på samme måte som Hilde fortsatt bidra i klubben på andre områder.

Styret jobber tett med de ulike utvalgene i TUIL Fotball. Både yngres avdeling, sportslig utvalg, utviklingsavdelingen, markedsutvalget. Det er mye som skal planlegges før sesongen, og det er mye som skal jobbes med under og etter sesongen, for å sikre at ting fungerer så godt som vi ønsker at de skal gjøre i TUIL Fotball.

Det å jobbe dugnad i en klubb som TUIL er morsomt, og vi er veldig klare på at det skal være mulig å bidra uten at det skal være så krevende at det blir en belastning. Så om det finnes noen som ønsker å bidra til ulike ting innenfor marked / økonomi, dugnad, yngres avdeling eller innenfor andre områder, så er det bare å ta kontakt med oss i styret.

Annonse fra Obos-ligaen: