Jakter utvikling

Steffen Pedersen har signert ny kontrakt. Jeg er klar for å komme i gang med sesongen

Steffen tar nå fatt på sin 5 sesong i TUIL drakten. - Det er godt å ha dette på plass. Jeg føler gruppa hadde en veldig god 2016-sesong og vi er skikkelig sammensveisa. Da er det enkelt å trives i klubben.

Steffen ser for seg en god sesong i 2017. - Jeg tror at med den troppen vi har skal vi klare å bite godt fra oss i OBOS-ligaen. Jeg har i alle fall som mål å utvikle spillet mitt begge veier og å bidra godt i gruppa.

Klar for sesongstart

Pedersen var, i likhet med Tobias Vibe som også er klar for en ny sesong, på prøvespill i Glimt. - Det var greit å være der og se hvordan de gjør ting, men nå er fokuset mitt 100 % på TUIL. Jeg er kjempeklar for en ny sesong og å komme i gang. 

Den tidligere Fløya-spilleren tror det, som vanlig, blir jevnt i OBOS-ligaen. - Jeg tror det blir skikkelig jevnt og derfor er det vanskelig å spå utfallet. Det ser jo ut som Glimt og Start er de sterkeste med ferskest Eliteserie-erfaring, men bak der er det mange lag.

_C7A6131.jpg
Foto: Frank Kræmer

Mål om høyeste nivå

Han gleder seg litt ekstra til å møte Tomas Kristoffersen som dro til Sandnes Ulf tidligere i vinter. Det blir gøy å møte Tomas igjen. Jeg får gi han en liten albue i kampen, ler han, før han fortsetter: - Det er inspirerende å se at spillere tar steg oppover fra TUIL. Jeg har fortsatt som mål å spille på høyeste nivå i Norge og da er det fint å være i TUIL.

Fin utvikling

Hovedtrener Gaute Helstrup mener Pedersen er klar for utfordringen. - Han går jo inn i sin 5 sesong i TUIL og har et år på nest øverste nivå allerede. Dermed har han en bra ballast og han har blitt en viktig del av vårt spill med sin løpskapasitet og offensive holdning. Samtidig tror jeg nok Steffen er enda klarerer for OBOS-ligaen nå enn han var i 2014 med den erfaringen han har fått. Han er i en fin alder og i bra utvikling.

Roger Ness mener også Steffen er i fin utvikling og at han kan takle nivået bra. - Steffen har hatt en sesong tidligere på dette nivået og nå er tida inne, både for han og flere å vise seg fram på dette nivået.

Annonse: