Juniorer med til La Manga

Sjekk hvem som er med til La Manga

TUIL sitt A-lag ankom onsdag La Manga for ei ukes trenings-/kampleir. Dette er et opplegg som organiseres og administreres av Norsk Toppfotball og er et tilbud for alle lagene i Eliteserien og Obos-ligaen.

TUIL reiste med totalt 26 personer, herav 21 spillere, og dette er et viktig tiltak både sportslig og sosialt.

Blant spillerne som er på plass i Spania har vi to av våre egne 18 åringer. Både Magnus Mikkelsen og Håvard Svendsen er gutter som har vært i TUIL siden de fikk sine første fotballsko.

Begge er i dag elever på Tromsdalen videregående skole, hvor de har gode muligheter for å utvikle seg både skolefaglig og på fotballbanen. De har sin primære trenings- og kamparena i TUIL 2, men har i stadig større grad tatt del i trening og kamper med klubbens A-lag.

Magnus fikk senest en omgang i treningskampen mot TIL sist mandag. Det gleder oss å se at begge er i god utvikling og tar betydelige steg i retning nivået på klubbens A-lag.

Disse er på La Manga:

Gaute Helstrup
Håvard Fjellvang
Stig Riise
Kaj Rune Fredriksen
Christian Markussen

Adrian Mikkelsen
Anders Jenssen
Anders Karlsen
Christer Johnsgård
Elias Skogvoll
Håkon Kjæve
Håvard Lysvoll
Håvard Svendsen
Jonas Høylo Fundingsrud
Lars Gunnar Johnsen
Lars Henrik Andreassen
Lasse Nilsen
Magnus Mikkelsen
Martin Albertsen
Mathias Dahl Abelsen
Simon Laugsand
Steffen Pedersen
Theodor Nilsen
Tobias Vibe
Vegard Lysvoll
Vetle Vinje


Oppholdet på La Manga inneholder både treninger, fotograferinge, lagbygging og mye mer. Det er også lagt inn 2 treningskamper mot Elverum og Florø. Disse kan sees på Eurosport Norge.

Annonse fra Obos-ligaen: