Anders Karlsen

"Krakken" er med videre

Anders Karlsen signerte ny kontrakt torsdag

Torsdag signerte Anders Karlsen en ny kontrakt med TUIL. Han er nå klar for å kjempe i 2017-sesongen i OBOS-ligaen. - Dette blir bra! Jeg gleder meg til sesongen og har god tro på en fin sesong med dette laget.

Anders Karlsen debuterte for Bodø/Glimt sitt A-lag som 16-åring mot Tromsølaget Skarp i cupens andre runde. Samme året var han på treningsopphold i storklubben Monaco. Han signerte sin første kontrakt med klubben som 17-åring og har spilt over 100 obligatoriske kamper for Glimt i 1.divisjon, tippeligaen og NM-cupen. Han var en kort periode på lån i Stavanger hvor han spilte 2.divisjon og han har 1,5 sesong i Mjøndalen i 2012-2013 sesongen.
- Når jeg dro til Mjøndalen var det mest for å få et miljøskifte og for å prøve noe nytt. Det ble jo etter hvert veldig bra og jeg hadde en fin periode der nede. Mjøndalen og TUIL er på mange måter like. Men selv om det var bra å være der var det rett for meg å dra hjem igjen til Glimt etter oppholdet i sør. Moderklubben vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt.

Anders innrømmer at det blir rart å møte Glimt i 2017. - Hverken jeg eller Glimt hadde vel trodd at det var en sjangse når jeg dro i fjor sommer. Det blir selvsagt spesielt å spille mot dem, uttaler han.

Anders får skryt av mange for sine holdninger og sin fotballforståelse. Han har spilt fotball lenge og er midtbanespiller men en litt stille type. Han lar heller beina snakke. Si litt om deg selv som spiller.
- Jeg er en 100%-spiller med solide basisferdigheter og en ok pasningsfot. I gruppa tar jeg nok ikke mest plass men jeg bidrar med mitt både på og utenfor banen.

Vi gratulerer med ny kontrakt og gleder oss til sesongstart!

Annonse: