Lykke til videre!

Grzegorz Flasza, Jonas Høylo Funingsrud og Vetle Vinje spiller ikke for TUIL i 2018, og vi ønsker dem lykke til videre!

Grzegorz Flasza kom til TUIL før 2017-sesongen, og spilte 20 gode kamper til tross for å ha vært skadet ved 3 anledninger. Keeperkjempen har vært en viktig brikke i en historisk god sesong for klubben. Nå har han signert for Arendal, der han ønsker å hjelpe klubben tilbake til OBOS-ligaen.

Jonas Høylo Funingsrud har vokst opp i TIL, og kom over brua i 2015 etter et opphold i Alta. Han debuterte mot Sortland 22. april 2015, og har spilt med TUIL-drakt 40 ganger før han nå drar videre til Fløya. "Han har hatt tre veldig flotte år i TUIL, og vi har vært veldig fornøyde med den jobben han har gjort", sa Gaute Helstrup til Nordlys da overgangen var klar.

Vetle Walnum Vinje ble daling i 2013, etter å ha spilt en halv sesong for Mo i 2. divisjon. "Vetle har vist at han kan være en veldig god spiller, men har slitt litt for mye med skader til å utfylle potensialet sitt helt i TUIL", sier Helstrup. Vinje har spilt totalt 60 kamper siden debuten mot Nardo i september 2013, og har vært en verdifull spiller for klubben.

TUIL takker alle tre for det de har bidratt med for klubben, og ønsker dem all lykke i fremtiden. 

Headerbilde: Ronald Johansen, iTromsø; Anders Rossvoll, iTromsø; Rune Stoltz Bertinussen

Annonse fra Obos-ligaen: