Målklubben 2018

Bli med på målklubben 2018, og vinn kule premier!

TUIL Tromsdalen Fotball sitt A-lag leverte i fjor en historisk god sesong i OBOS-ligaen. Laget endte på niende plass, med 37 poeng og 43-43 i målforskjell. Klubben har klare mål og ambisjoner for både anlegg og utviklingsarbeid, og er svært opptatt av å ha et godt A-lag. Vi ønsker spesielt å lykkes gjennom tre hovedfokus; Utvikling, trivsel og resultater.


TUILs A-lag ønsker et sterkt fokus på den positive og offensive delen av fotballspillet. Derfor inviterer vi deg til å være med i vår "Målklubb 2018". På denne måten kan du bidra til å stimulere vårt offensive fokus, samtidig som du gir oss din støtte til vårt mål om å gjøre en god sesong i OBOS-ligaen. I motsetning til mange av våre konkurrenter har vi ingen spillere på heltid. Samtlige jobber eller studerer ved siden av fotballen. Spillerne jobber også dugnad og står på for klubben for å skaffe inntekter for å bedre våre konkurransevilkår.
Spillerne blør for drakta - både på og utenfor banen.

Spillereglene her er enkle. Du tipper hvor mange mål TUILs A-lag scorer i løpet av 2018 sesongen (30 kamper i OBOS-ligaen + minimum 1 cupkamp). Den som tipper nærmest vinner, ved flere vinnertips foretas loddtrekning. Du kan vinne følgende premier:

  • Dewalt DAB-radio DWST1 (verdi 3750,-) levert av Neumann
  • Gavekort fra Pyramiden til en verdi av 2000,-
  • Sesongkort KOMPIS til TUIL Arena 2018
  • Sesongkort VOKSEN til TUIL Arena 2018
  • Gavekort fra Pyramiden til en verdi av 500,-

(andre premier for Måklubben bedrift. Ta kontakt for mer info)


Minimumspris for å være medlem av "Målklubben 2018 – privat" er 10 kr pr. mål. 

Minimumspris for å være medlem av "Målklubben 2018 - Bedrift" er 100 kr pr. mål, med en maksgrense på 5.000,- per bedrift.

Innbetaling skjer pr 1. august og 1. desember.

For å bli med i Målklubben, ta kontakt med markedsleder Sveinung Karlsen på sfk@tuil.no.

Annonse fra Obos-ligaen: