Nå blir dugnad enklere!

Vi i TUIL fotball har tatt i bruk den digitale løsningen til Hentepant for å organisere regelmessige flaskeinnsamlinger. Det gjør dugnaden enklere. Nå håper vi at du vil hjelpe oss å samle inn pant.

Hva er hentepant?

Hentepant er en moderne løsning som gjør det enklere for oss i TUIL fotball å samle inn pant regelmessig gjennom hele året. Vi får faste husstander til å gi sin pant til oss. Alt vi trenger å gjøre er å samle den inn.

Hva er nytt med å bruke Hentepant?

Hentepant har satt seg som mål å revolusjonere innsamling av pant. Dugnad skal gjøres enklere. Med deres løsning får vi faste givere av pant. Det sendes en SMS til de som vil gi til oss. Giverne kan så svare ja eller nei på om pant settes ut.

Alle adressene som har svart at de har pant, fordeles automatisk etter hvor vi som skal hente panten bor. Vi får så ett skattekart på mobilen som vi kjører etter. Når innsamlingen er ferdig slipper vi å pante i panteautomat. Panten blir samlet i sekker, levert på avtalt sted og hentet.

Hvem rekrutterer givere?

I samarbeid med Hentepant rekrutterer vi folk som vil gi bort pant. Jo flere som er registrert på oss jo mer pant kan vi samle inn. Her gjelder det å spre ordet til så mange som mulig i vårt nedslagsfelt.

Hvordan foregår innsamlingen av pant?

Hentepant og vi rekrutterer faste givere av pant til TUIL fotball og setter opp et kart med adresser hvor panten skal samles inn. Alt du trenger å gjøre er å dra til adressene på kartet og hente panten.

Når vil flaskeinnsamlingene foregå?

TUIL fotball vil gjennomføre flaskeinnsamling ca 2 ganger per måned. Vi sender deg en SMS i god tid før vi planlegger en innsamling. Da kan du svare oss om det passer eller ikke.

Hvordan melder jeg meg som henter?

Foreldrekontaktene i TUIL fotball vil være kontaktperson. Dugnadsutvalget administrerer via lister lag som settes opp for henting. Dette vil gå på rullering. Når laget med hentere er registrert I systemet, vil de får så tilsendt en lenke fra Hentepant som laget tar den videre registreringen med. Registreringen er veldig enkel.

Om du har spørsmål om flaskeinnsamlingen kan du kontakte oss I Dugnadsutvalget.

 

Mvh

Dugnadsutvalget TUIL fotball

Annonse fra Obos-ligaen: