Ny brikke på plass

Anders Jenssen satser videre i TUIL!

Anders Jenssen er klar for nok en sesong i den blå og røde TUIL-drakta! Det ble klart når han mandag signerte en 1-årskontrakt med klubben. Han går dermed inn i sin tredje sesong som TUIL-spiller og gleder seg til oppgaven. - Jeg gleder meg til OBOS-ligaen 2017. Det blir gøy å møte nye lag og å oppleve et høyere nivå på lag og opplegg rundt.

Jeg gleder meg til å prøve meg i OBOS-ligaen!

— Anders Jenssen

Aldri i tvil

- Jeg var aldri i tvil om at jeg ville fortsette i TUIL, uttaler Jenssen med et smil om munnen. 23-åringen avslutter masterstudiene til våren og har allerede avklart jobbsituasjonen sin. Derfor ble det bare 1 år i kontrakten nå, slik at han kan tilpasse seg og evaluere etter at han har fått prøvd ut jobb og fotballsatsing i høst.

Blitt Tromsdaling

- TUIL er en flott klubb og selv om det høres ut som en klisje så blir man litt "daling" av å spille på TUIL. Det er veldig korte avstander mellom administrasjonen, A-lagsgruppa og rekruttene under. Det er veldig flott, sier Jenssen.

Han forteller videre om positiviteten som merkes fra personer rundt klubben og at det er mange som følger med hva som skjer både med han og med klubben.

Anders Jenssen i aksjon i 2016.
Anders Jenssen i aksjon i 2016.

Fin dynamikk i A-gruppa

Anders Jenssen kom til TUIL før 2015-sesongen og har etterhvert markert seg godt som spiller. Han passerte 50 obligatoriske kamper for TUIL på slutten av sesongen og har vært med på å stabilisere gruppa med spillere på en veldig fin måte. 

- A-gruppa har vært veldig flott den siste tida. Det har vært en god dynamikk med rutinerte gutter og unggutter som presser på og utvikler seg bra, sier han.

Han ønsker konkurranse fra nye spiller hjertelig velkommen. - Jeg håper TUIL får på plass en solid og konkurransedyktig tropp til neste sesong. Jeg liker utfordringer og jo bedre spillere man har å måle seg mot, jo mer skjerpet blir man.

Neste nivå

Etter en solid sesong endte det med opprykk til OBOS-ligaen. Dette gleder Anders seg veldig til. Jeg har hatt noen sesonger i 2.divisjon nå for Harstad, Finnsnes og TUIL, så nå gleder jeg meg til å prøve meg på nest høyeste nivå i Norge og å få nye motstandere.


En 100 % spiller

Gaute Helstrup er godt fornøyd med å ha med sin midtstopper inn i 2017. - Anders er en solid harstadværing. Han er en 100% spiller og setter standarden både på trening og kamp. Jeg er veldig fornøyd med å ha han med videre og det vil jeg tro spillerne også er. 

Bidratt godt

Daglig leder Roger Ness støtter Helstrup og er fornøyd med å kunne gi TUIL-fansen en tidlig julegave. - Anders har bidratt godt både på og utenfor banen og er en skikkelig solid type. 

Han håper å få på plass enda flere før jul. - Vi jobber med noen flere, men det kan være at det lar vente på seg til i januar. Uansett skal vi stille slagkraftig i 2017, avslutter Ness.

Annonse: