På lag med TUIL

TUIL og Norges Råfisklag har inngått samarbeidsavtale for 2017

Norges Råfisklag er den mest langsiktige samarbeidspartneren av alle våre langsiktige partnere, og vi i TUIL er svært tilfreds med å ha «Råfisklaget» med på laget enda et år.

TUIL debuterte i 1. divisjon i 1991. Klubben manglet hovedsamarbeidspartner til 1. serierunde og spilte med «Tromsdalen – Bygda i byen» på brystet mot Fredrikstad i debutkampen. I neste hjemmekamp prydet Norges Råfisklag brystet på drakten, og et langvarig samarbeid var innledet.

Norges Råfisklag er «salgslag» for hvitfisk, og er opptatt av forvaltning av ressurser i et langsiktig perspektiv. Dette er et tankesett som er godt forenlig med måten vi tenker i TUIL.  Dagens administrerende direktør, Trygve Myrvang, var sentral hos Norges Råfisklag allerede i 1991, og dagens daglige leder i TUIL spilte de aktuelle kampene for TUIL i 1991. Dette viser at aktørene i praksis verdsetter kontinuitet og langsiktighet.  

Norges Råfisklag vil i likhet med de foregående sesongene ha sin logo plassert på skuldrene på samtlige spilletrøyer i TUIL.

Annonse: