Sandnes Ulf 2-0 TUIL

Tap i Sandnes

Sandnes Ulf ble for sterke og vant 2-0. Hjemmelaget hadde mye ball i første omgang, men vi hadde god kontroll på det som kom. Sellin var alene gjennom, men misbrukte muligheten. Frem til straffesituasjonen forsvarte vi oss godt og holdt hjemmelaget unna farligheter. 1-0 kom som nevnt på straffespark like før pause, da vi samtidig ble redusert til ti mann.

Likevel gikk vi ut til andre omgang med tro på å få et resultat med oss nordover. Vi tør mer etter pause og får ballen i gang langs bakken. Dette fører til at vi skaper noen gode muligheter til å score, men får dessverre ikke betalt. Ulf scorer 2-0 og vinner fortjent.

Vi er misfornøyde med å slippe inn to enkle mål som ødelegger kampen for vår del. Dette skal vi luke vekk. Samtidig ser vi at vi kan skape muligheter og kontrollere banespill i en vanskelig bortekamp.

Nå venter ei god treningsuke. Den skal brukes godt slik at når Bodø/Glimt gjester oss på søndag  skal vi være fulle av energi. Vi gleder oss!

Laget:
Theodor Nilsen; Steffen S. Pedersen, Tobias N. Vibe, Anders Jenssen, Lasse Nilsen; Håkon Kjæve, Anders Karlsen, Lars-Gunnar Johnsen, Mathias D. Abelsen; Mohammed Ahamed, Vegard Lysvoll

46´Vetle Vinje for Karlsen
63´Håvard Lysvoll for V. Lysvoll
83´Lars Henrik Andreassen for Ahamed