Seniorgruppa i gang

Herlig initiativ i TUIL er nå blitt realitet

I november 2017 hadde de første samling på TUIL Arena. I januar 2018 var møte nr 2 et faktum, den gang med mølje og god stemning. Nå er neste møte planlagt.

- Vårt største ønske er å ta vare på tradisjoner og historier fra tida vi har vært i TUIL, uttaler en av initiativtakerne, Stein-Harald Johansen når vi tar en kaffeprat på TUIL-brakka.

- Vårt største ønske er å ta vare på tradisjoner og historier fra tida vi har vært i TUIL

— Stein-Harald Johansen

Ønsker å bidra

Seniorgruppa er satt sammen av mange interessante personligheter. Tidligere styreledere, fotballspillere, trenere, oppmenn og andre med hjertet og sjela i TUIL. - Vi ønsker jo å bidra på et eller annet nivå. Det kan være rundt anlegg, organisasjonen eller økonomien. Det er mange med bred og god kunnskap med i gjengen, fortsetter Johansen.

Et av kriteriene for å være med er at man skal melde seg inn i TUIL. - Dette er et lite bidrag økonomisk men vi håper å skape engasjement og entusiasme og få flere til å komme på kamper på TUIL Arena.

Søte piker på Silsand

Gruppa er full av gode historier. Det nevnes blant annet søte piker på gamle bilpanser på Silsand. - Ja det er god humor og mye latter når vi møtes. 

Initiativet har bygget seg opp over mange år. Vi har tatt litt av ideen fra Troms fotballkrets sin fotballhistorisk kveld og ønsker å takke for flotte initiativ der. Vi er flere som har deltatt på disse kveldene og der hørt at flere andre klubber også har slike samlinger for seniorer. Dermed ble det naturlig at vi også fikk på plass en møteplass, forteller Johansen.

Første vakt

Nå er gruppa i ferd med å organisere seg. - Vi er en god gjeng og tar det litt uformelt men vi er blitt enig om at Peder Hatlen, Bjørn Kaldhol og jeg skal ta "første vakt" så ser vi når vi trenger avløsning.

Neste samling er allerede berammet til torsdag 15 mars. Da er hovedtrener Gaute Helstrup invitert for å snakke litt om status rundt a-laget før seriestart.

Ønsker du å komme i kontakt med gruppa for spørsmål eller lignende? Ta kontakt med Peder Hatlen på tlf 91698527 eller på mail til peder@hatlen.no

Annonse fra Obos-ligaen: