Sogndal 1-1 TUIL

Uavgjort i sesongåpningen

Vi gikk rett i strupen på Sogndal og bare minutter ut i første omgang lå ballen i nettet. Fint spill på høyresiden endte med at Mo la ut til Jo, som med sin venstrefot banket ballen i mål, via tverrliggeren. Et kremmerhus.

Sogndal kom seg til hektene og satte noen lange baller mot boksen, uten at det resulterte i farligheter. Igjen skapte vi den neste store sjansen. Abelsen spilte følsomt gjennom og debutant Løvland var nære å doble ledelsen. 0-1 til pause.

Andre omgang ble ganske lik den første. Sogndal spilte mye langt, mens vi ryddet og sto godt i mot. Samtidig evnet vi å ta vare på ballen når det var riktig. Etter ca 60 min rystet vi Sogndal på ny, men "chippen" fra Mo traff tverrliggeren og spratt ut.

Minutter før full tid kom dessverre for våre gutter utligninga. En lang ball i boksen endte med at Schulze satte 1-1.

Vi kjenner veldig på skuffelsen over å ha mistet to poeng. Samtidig tar vi med oss en bra prestasjon på bortebane mot et antatt topplag. Poengfangsten er i gang.