SpareBank1 Nord-Norge limer den i krysset!

Vår hovedsponsor dobler spleiselaget!

De siste ukene har engasjementet og «spleiselaget» rundt Folkets Kamp i Tromsdalen den 19. august tatt seg kraftig opp. TUIL møter Ålesund og sloss om kvalik-kamper til høsten, og i anledning denne kampen så er det gratis inngang for alle. Flere titalls bedrifter og privatpersoner er med på et «spleiselag» og betaler et beløp for hver tilskuer som kommer til TUIL Arena på søndag kl 18:00.

Sparebank1 Nord-Norge bidrar med et beløp som tilsvarer summen av de bedrifter og privatpersoner som bidrar, og det vil på en fantastisk måte toppe arrangementet, og gir TUIL en stor potensiell oppside.

Lars Nymo Trulsen i Sparebank1 Nord-Norge sier at de gjerne deltar i spleiselag av denne art, men legger også til at det er lett å støtte en aktør som TUIL. Klubben fremstår med en sterk lokal og nasjonal identitet, og som en utviklingsarena for sport og aktivitet.

I tillegg er de også en bydelsutvikler og en samfunnsaktør i kraft av den rollen de har tatt i sitt nedslagsfelt.

Inge Takøy i TUIL forteller: «Vi skal være en regionsklubb for nordnorsk ungdom, som skal få muligheten til å spille toppfotball rett under TIL og Bodø/Glimt».

Sterke posisjoner bygges av solide fundamenter, og Sparebank1 ønsker at denne støtten allokeres til talentutvikling for å bidra til å gi flere unge talenter en bedre trenings- og kamphverdag.

Sparebank1 ønsker å være landsdelens bank – en samarbeidspartner for aktivt næringsliv, et levende lokalsamfunn og et kulturelt mangfold omkring seg. Gjennom å være en bank for alle typer kunder i landsdelen og engasjement så opplever Sparebank1 Nord-Norge en vekst i antall kunder og engasjement – noe som gir en sterk indikasjon på at de treffer nordlendingene på en god måte.

Så da gjenstår det bare å appellere til «dalingan» og ikke minst Tromsøs befolkning om å komme på kamp kl 18:00 i Tromsdalen på søndag.  TUIL-guttene er klare for oppgaven, og jakter 3 nye poeng. For hver tilskuer som kommer på kamp, så tikker det gode inntekter til klubben.

Annonse fra Obos-ligaen: