logo_3

Tapte første kamp på La Manga

Elverum med seier 3-0

A-laget tapte lørdag 0-3 i den første av to treningskamper på La Manga. Første omgang startet på en fin måte med et TUIL-lag som styrte mye av banespillet. Vi fikk også kampens første sjanse etter en godt slått dødball av H. Lysvoll, uten at vi greide å sette ballen bak Elverums keeper. Vi hadde en god del ball uten at vi greide å skape de helt store farlighetene i motstanderens boks. Defensivt hadde vi god kontroll i vårt lave press. Likevel scoret Elverum to mål etter overganger hvor vi ikke greier å ta ut de farligste sonene. Dermed gikk motstanderen til pause med 2-0, noe som kanskje var litt flatterende.

I andre omgang løftet vi presset og Elverum fortsatte å være direkte i stilen. Også her hadde vi stort sett god kontroll, men slet med å skape det helt store fremover. Elverum puttet omgangens eneste scoring etter et brudd hos oss hvor vi ikke hadde god nok balanse i laget, og dermed endte kampen med et stygt tap.

Selv om resultatet ble stygt var det likevel flere gode momenter å ta med seg videre. Vi lykkes i store perioder med å ligge lavt og har god kontroll i etablert forsvar. Dette er noe vi har gjort relativt lite tidligere. Samtidig ser vi at vi mot bedre motstandere blir hardere straffet for både personlige og strukturelle feil.

Alt i alt en svært nyttig og lærerik kamp for oss, og nok en gang får flere spillere en god gjennomkjøring fysisk.

Laget:
Adrian Mikkelsen; Steffen S. Pedersen, Tobias N. Vibe, Anders Jenssen, Lasse Nilsen; Håkon Kjæve, Anders Karlsen, Lars-Gunnar Johnsen, Håvard Lysvoll; Vegard Lysvoll, Christer Johnsgård

45´Mathias D. Abelsen for Karlsen
45´Lars Henrik Andreassen for H. Lysvoll
60´Elias Skogvoll for Nilsen

Nå venter Florø i morgen, tirsdag kl. 15:00. Denne kampen vises også på Eurosport Norge.