logo_3

Trenerjakten er i gang

Disse jakter nå på ny trener

TUIL Fotball er nå i gang med jakten på ny hovedtrener. Vi har heldigvis med oss kompetente folk til denne jobben og gruppa har allerede startet prosessen. Her får du presentert de som skal jobbe fram en ny hovedtrener for klubbens herrelag.

Thomas Heide: Mangeårig spiller og kaptein på a-laget. La opp i 2007 men kom tilbake til Tromsdalen og TUIL i 2017. Sitter i dag i klubbens styre og er leder av sportslig utvalg.

Roger Ness: Født og oppvokst i TUIL og har vært i alle mulige posisjoner i hele organisasjonen fra 1973. Spilte på klubbens a-lag og vært ansatt som daglig leder i klubben fram til mai 2017.

Sigbjørn Kollnes: Spilte på klubbens a-lag sammen med Roger Ness og er klubbmann tvers igjennom. Var også assistenttrener en periode etter han la skoene på hylla.

Mohammed Ahamed: Kaptein på a-laget og en ekte TUIL-spiller. Har hatt sine beste år som fotballspiller de siste sesongene og har vært en enorm bidragsyter til klubbens beste sesong noen sinne på nest øverste nivå.

Lars-Gunnar Johnsen: Visekaptein og viktig midtbanespiller på a-laget. Vendte tilbake til klubben etter noen år i TIL med blant annet europacupspill på cv’en.

Til sammen har disse 5 solid kompetanse og kjennskap til hva klubben bør se etter og hvem man bør prøve å få på plass for å lede klubbens a-lag videre.

Annonse fra Obos-ligaen: