TUIL 1-1 Arendal

Uavgjort i sjansefattig kamp.

Første kamp i høstsesongen ble sjansefattig og tam fra hjemmelaget. Dermed endte kampen uavgjort 1-1. Bortelaget Arendal tok ledelsen på et straffespark på overtid i første omgang. Utligninga kom midtveis i andre omgang, signert "Mo".

Bortelaget hadde en klar plan om å drepe alt tempo i kampen. De brukte tid hver gang ballen var ute av spill, og stablet opp innkast og cornere fra start til slutt. Dessverre greide ikke våre gutter å drive opp tempo ofte nok, og vårt store ballinnehav resulterte i for få farligheter.

Denne gang manglet vi kvalitet og tempo nok offensivt slik at kampen ebbet ut i et greit uavgjort resultat. Likevel tar vi med oss at vi fighter godt mot et fysisk robust lag, samt at vi kommer tilbake etter å ha ligget under.

En god treningsuke skal føre til en god prestasjon mot Ranheim søndag.