TUIL 1-1 Strømmen

Uavgjort i årets nest siste hjemmekamp.

Søndag var Strømmen gjester på TUIL-Arena til den 27. runden i OBOS-ligaen. Laget fra Akershus stod før kampen med 32 poeng, tre poeng mer enn hjemmelaget.

Det var hjemmelaget som tok kommando fra start. Vi var det førende laget spillemessig, og bortelaget hadde i perioder nok med å forsvare seg. Likevel var det gjestene som gikk opp i ledelsen ved Emil Sildnes. Resultatet stod seg til pause.

Andreomgangen var ganske lik den første. Hjemmelaget styrte det meste av banespillet og skapte flere muligheter, mens bortelaget lå lavt i banen og satset på overganger. Etter 72 minutter gikk innbytter Tor Martin Mienna i bakken, og Lars Henrik Andreassen brakte balanse i regnskapet på det påfølgende straffesparket. Hjemmelaget manet til en sterk sluttspurt, som dessverre aldri kom. Til slutt var det bortelaget som var nærmest seieren, men en fin redning av Adrian Mikkelsen sørget for 1-1, slik det ble i det forrige møtet mellom lagene.

Laget;
Adrian Mikkelsen; Steffen S. Pedersen, Tobias N. Vibe, Anders Jenssen, Jo Nymo Matland; Håkon Kjæve, Anders Karlsen, Lars-Gunnar Johnsen, Mathias D. Abelsen; Lars Henrik Andreassen, Vegard Lysvoll

46´ Tor Martin Mienna for Karlsen