TUIL 2-0 Åsane

Deilig seier i serieåpninga!

A-laget startet OBOS-liga sesongen når Åsane var gjester på TUIL-Arena søndag ettermiddag. Kampen endte med en fortjent 2-0 seier til dalingan.

Anders Jenssen skallet inn en godt slått corner fra Lars Henrik Andreassen like før pause. På overtid av andre omgang fastsatte Vegard Lysvoll sluttresultatet til 2-0 når han satte et straffespark kontrollert i mål.

En herlig gjennomført kamp mot et fysisk robust bortelag. Etter en litt trøblete start tok vi over og styrte de siste 30 minuttene av første omgang. Da skapte vi også flere gode muligheter, men vi måtte altså vente til omgangens siste minutt før vi kunne juble for scoring.

Andre omgang kontrollerte vi bra, selv om Åsane flyttet laget litt høyere i banen. På tampen fikk vi endelig kontringa vi ventet på og nevnte Lysvoll var iskald fra ellevemeteren.

Nå skal vi suge litt på denne karamellen, før vi til uka bretter opp ermene og starter forberedelsene inn mot årets første bortekamp mot et annet nyopprykket lag, Elverum.

Elverum tapte sin første kamp 2-0 i Sandnes, og er helt sikkert ute etter å reise kjerringa mot oss.

Laget:

Grezgorz Flasza; Steffen S. Pedersen, Tobias N. Vibe, Anders Jenssen, Lasse Nilsen; Håkon Kjæve, Anders Karlsen, Lars-Gunnar Johnsen, Håvard Lysvoll; Lars Henrik Andreassen, Vegard Lysvoll

69´Mohammed Ahamed for H. Lysvoll
84´Mathias D. Abelsen for Nilsen
89´Elias Skogvoll for Andreassen

Gult kort: Lars-Gunnar Johnsen

Tusen takk til alle som støttet oss i dag - vi håper å se dere igjen ved neste anledning!