TUIL 2-1 Mjøndalen

Sterk hjemmeseier i 16.mai kampen

TUIL-guttene tok kommando fra start på fotballens nasjonaldag. Vegard Lysvoll flikket inn 1-0 allerede etter seks minutter spilt, og sørget for en herlig åpning på kampen. Vi var gode i første omgang. Jobbet hardt, intensivt og sto opp for hverandre. Med ball var vi modige, tydelige og ga hverandre gode betingelser. Vi kunne scoret flere, men 1-0 til pause var greit.

I andre omgang var bortelaget periodevis mer med i kampen. De var tunge på dødballer, og slik kom også utligninga. 1-1 etter 75 minutter. Men vi ga oss ikke, vi gikk omtrent rett i angrep, innbytter Mienna gikk i bakken, straffespark som keeper reddet. Vi kjørte på og jaktet vinnermålet og da innbytter Håvard Lysvoll, fra 18 meter, på en retur, med venstrefoten, fire og et halvt minutt på overtid, banket ballen i vinkelen. Da var det stemning på TUIL-Arena.

En velfortjent 2-1 seier. Vi var det beste laget, hadde mest ball og skapte flest sjanser. Absolutt sterkt mot et av lagene som går for opprykk.

Laget
Grzegorz Flasza; Steffen S. Pedersen, Tobias N. Vibe, Anders Jenssen, Lasse Nilsen; Håkon Kjæve, Anders Karlsen, Lars-Gunnar Johnsen, Mathias D. Abelsen; Mohammed Ahamed, Vegard B. Lysvoll

45´ Tor Martin Mienna for V. Lysvoll
59´ Håvard Lysvoll for Nilsen
80´ Christer Johnsgård for Mienna

Takk for kampen alle TUIL-venner, vi sees i borgertoget!