TUIL 2-2 KIL

Poengdeling mot Kongsvinger IL

Hjemmelaget fikk verst tenkelig start på kampen da KIL satte et frispark i mål allerede etter 75 sekunder. Etter sjokkstarten kom vi etterhvert til hektene igjen og stod mer og mer over bortelaget. Vi skapte flere farligheter og at "Mo" stanget inn et herlig innlegg fra Håvard Lysvoll var helt fortjent. Guttene jobbet steinhardt og da Håkon Kjæve banket ballen opp i motsatt kryss trodde alle hjemmelaget skulle gå til pause med 2-1. Slik gikk det imidlertid ikke. Bortelaget utlignet sekunder før pause på nok et frispark, slik at lagene gikk i garderoben med 2-2 på resultattavla. En jevn første omgang, der vi ser hakket hvassere ut en bortelaget.

Andre omgang startet med en rekke nærkamper og sto og vippet om hvem som skulle ta initiativet. Dessverre for oss var det KIL som tok tak i ballen og det ble dermed mye forsvarsjobb for våre gutter. Vi sto likevel godt i mot og hindret bortelaget i å skape farligheter. På tampen var det vi som var nærmest vinnermålet, men det ble ingen flere mål denne gang og kampen ebbet ut med 2-2, noe som kan sies å være et rettferdig resultat.

Første omgang er totalt sett bra for vår del, mens KIL styrer store deler av andre omgang. Hjemmelaget skal likevel ha skryt for å stå godt i mot et Kongsvinger-lag som har spilt ball i hatt med både Bodø/Glimt og Start i sine to første kamper.

Laget:
Theodor Nilsen; Steffen S. Pedersen, Tobias N. Vibe, Anders Jenssen, Lasse Nilsen; Håkon Kjæve, Anders Karlsen, Lars-Gunnar Johnsen, Håvard Lysvoll; Mohammed Ahamed, Vegard Lysvoll

74´Lars Henrik Andreassen for H. Lysvoll
77´Mathias D. Abelsen for Karlsen
86´Vetle Vinje for Kjæve

Neste hjemmekamp: TUIL-Start søndag 23. 04 kl. 18:00