TUIL-Glimt oppsummert

Tap mot Bodø/Glimt

Søndag tok vi imot fjorårets Eliteserielag Bodø/Glimt. Glimt er et lag vi normalt har bra tak på her hjemme i Tromsdalen men denne gangen var det de gule som kom best ut av det til slutt.

Kampen startet på god måte med 1-0 scoring etter 5 minutter. Abelsen slår en innoverskrudd corner og vi får til en avslutning som keeper redder. På returen setter Vibe bredsida til og dermed ledelse for hjemmelaget.

5 minutter senere utligner Glimt på nesten samme måte. Et frispark slås i tverrliggeren og nedfallsfrukten plukkes opp av Moberg som setter ballen kontant i mål til 1-1.

Så etter 23 minutter kommer omgangens siste scoring. En lang ball opp kriges ned av Opseth som brenner til fra 25 meter helt ute i siden. 1-2.

Pause

I andre omgang kjører vi hardt ut fra startblokka men får ikke de helt store sjansene. I stedet er det Glimt som øker til 1-3. Nok en gang er det Moberg og nok en gang er det på en dødball. En høy corner slås inn og bakerst i feltet har Moberg løpt seg fri og setter sitt andre etter 62 minutter.

Vi prøver å skape litt trykk utover omgangen og får uttelling på en sjangse. Vi spiller oss pent gjennom ute til høyre og med en flott passning 45 grader ut i boksen får Mo en enkel jobb med å sette inn 2-3 reduseringen.

Flere mål ble det ikke og dermed 3 poeng i bagasjen til Bodø/Glimt.

Vi takker for kampen og for oppmøte fra alle som støttet oss og laget en fin ramme rundt kampen.

Neste kamp er borte mot Strømmen lørdag 13 mai.