TUIL 3-2 Ranheim

Ellevill snuoperasjon.

Vi fikk verst tenkelig start på kampen da Ranheim ledet 0-2 allerede etter 16 minutter. Første del av omgangen var svak fra hjemmelagets side. Det var lite som stemte fremover i banen, og vi hang dårlig sammen som lag defensivt.

Det var derimot et helt annet TUIL lag som entret banen etter pause. Vi løp fortere, vant flere dueller og traff på flere pasninger. Vi fikk satt press på bortelaget og fikk fortjent uttelling da Abelsen satte inn 1-2 etter 57 minutter. Dette gav oss  blod på tann og vi fortsatte kjøret. 80 minutter, 2-2 signert Kjæve. 89 minutter: 3-2 frispark fra Abelsen, via muren og i mål.

En utrolig snuoperasjon av våre gutter. Spesielt imponerende etter ei tøff uke inn mot kampen, med forsmedelige 0-1 mot Ull/Kisa og en flau cup-exit mot Fløya, i tillegg til mange småskader og generelt slitne bein.

Ei hel uke til neste kamp skal brukes godt. Når helga nærmer seg kan vi love en svært kampklar TUIL-gjeng som reiser til Arendal for å jakte årets første borteseier.

Laget;
Grzegorz Flasza; Steffen S. Pedersen, Tobias N. Vibe, Anders Karlsen, Lasse Nilsen; Håkon Kjæve, Mathias D. Abelsen, Lars-Gunnar Johnsen, Elias Skogvoll; Mohammed Ahamed, Vegard B. Lysvoll

46´Håvard B. Lysvoll for Skogvoll
76´Tor Martin Mienna for Ahamed
76´Lars Henrik Andreassen for Johnsen