TUIL ansetter kommersiell leder

Med etableringen av TUIL Arena II, hvor TUIL samler sine egne idretter i eget hus, og etablerer en arena som kan deles med både naboklubber på fastlandet og næringslivet i Tromsø for øvrig, har det oppstått et behov for en økt kraft og forsterkning rundt den kommersielle virksomheten. Klubben ser at flere blir oppmerksom på hva som skjer i Tromsdalen, og har i det siste mottatt støtte fra både Gjensidigestiftelsen og Sparebank 1 Nord-Norge, knyttet opp mot ambisjonene og klubbens ønske om å være en tilrettelegger for aktivitet og utvikling.

Til å lede denne kommersielle oppbyggingen og satsingen videre har klubben gleden av å informere om at TUIL nå har ansatt Tore Johnsen som klubbens nye kommersielle leder.

Tore.jpg (avatar)

Jeg gleder meg allerede til å ta fatt i jobben med å realisere TUILs ambisjon om å tilrettelegge et tilbud for alle

— Tore Johnsen

«Jeg gleder meg allerede til å ta fatt i jobben med å realisere TUILs ambisjon om å tilrettelegge et tilbud for alle, og skape et spenn i aktiviteter som bygger trygghet, utvikling, inkludering og langsiktighet, og dermed skape en arena som vil være attraktiv for både medlemmer, samarbeidspartnere og gjester», sier TUIL’s nye kommersielle leder Tore Johnsen.

«Vi er svært fornøyd med at Tore nå har tatt på seg oppgaven med å lede arbeidet med å forsterke og bygge TUILs identitet og posisjon – både lokalt og i et større samfunnsperspektiv», sier Are Bessesen, styreleder i TUIL Arena Idrett AS.

Tore har jobbet de siste 16 årene som senior rådgiver, og kommer fra Bedriftskompetanse. Han kjenner TUIL godt fra innsiden gjennom prosjekter knyttet til realiseringen TUIL Arena I, TUIL Arena II, og utvikling av reiselivsvirksomheten Tromsø Lodge og Camping.

Vår nye kommersielle leder starter i jobben 1. april, og vil i tillegg gå inn som daglig leder i TUIL Arena Idrett AS - som har ansvaret for driften og utviklingen av våre nye haller i TUIL Arena II.

 

Spørsmål kan rettes til:

Tore Johnsen

tlf: 918 58 939

Kommersiell leder, TUIL 

Are Bessesen

tlf: 905 14 021

Styreleder TUIL Arena Idrett AS

Annonse fra Obos-ligaen: