TUIL med på historisk Samfunnsløft

En av TUILs største og viktigste samarbeidspartnere gjorde inngangen på julen veldig spesiell

På en pressekonferanse i TUIL Arena II, onsdag 12. desember, kunne Lars Nymo Trulsen i Sparebank 1 Nord-Norge overrekke en sjekk på hele 8 millioner kroner til TUIL.

 

Disse midlene er øremerket utstyrsbehov og innholdsprosjekter knyttet til realiseringen av TUIL Arena II, og som setter TUIL i stand til å åpne en hall som er skreddersydd behovene for våre medlemmer og gjester.

 

TUIL vil ved åpningen av hallen være i stand til å samle idrettene i klubben, som i dag består av turn, ski, fotball, friidrett og dans i tillegg til å være vertskap og tilrettelegger for et utall av aktiviteter for folk bosatt i Tromsdalen og Tromsø for øvrig som spenner på tvers av aldersgrupper og generasjoner. 

 

Det å bidra til allsidighet for barn, hvor det å kunne få prøve flere idretter, kjenne på mestringsfølelse, dyrke sosiale arenaer og ikke minst det å være allsidig og aktiv er en av hovedmålsettingene til klubben, og vil være en naturlig plass å begynne når vi nå lanserer «Aktivitetsskolen» som har oppstart 01 februar 2019.

 

Derfor er det et veldig godt bidrag videre at vi fikk bli med på Samfunnsløftet til Sparebank1 Nord-Norge, og vi er veldig ydmyke og takknemlige for dette. Takknemlige er vi jo også til landsdelen, som går godt, slik at det blir et utbytte tilbake til landsdelen. Takknemlig er vi også til alle som ga innspill til strategien Samfunnsløftet, som blir realisert blant annet gjennom vår hall. Vi skal gjøre vårt ytterste for at dette skal bli det vi drømmer om at det skal bli – et anlegg for alle, bygd på verdiene som ligger i TUIL samt de fem hovedområdene til Sparebank1 Nord-Norges Samfunnsløfte.

Annonse fra Obos-ligaen: