TUIL - Moss i dag

På søndag gjester vi ærverdige Melløs Stadion for å møte Moss.

Moss har en historie og et navn i norsk fotball som ikke alle kan matche. De er norgesmestre fra 1983 hvor de slo VIF 2-0 i finalen, de vant toppserien i 1987 og har deltatt i Europacupen og blant annet møtt Bayern Munchen.

Publikumsrekorden er på 10.085, fra en kamp mot Fredrikstad i 2003, og selv om det neppe kommer så mange tilskuere på søndag, så blir det gøy å entre Melløs i jakten på nye poeng.

Moss har hatt en trang start på sesongen og ligger nest sist med 4 poeng, og er nok veldig motivert for å økte poengfangsten og vi kommer til å møte et hjemmelag som vi må ta på alvor.

TUIL Fotball har hatt en innholdsrik uke, hvor Jonathan Hill er blitt erstattet av Alexander Samuelsen i tospann med David Lundblad, som sammen skal lede laget ut i kamp. Dette blir spennende å følge, men kjenner vi gutta rett så har de kontroll på egen tropp, kampplan og ikke minst hva de møter – så her er alt åpent og mulighetene mange.

Det var spesielt hyggelig å få Vegard Lysvoll tilbake på banen i forrige hjemmekamp mot Brattvåg, og i kjent stil så klarte han ikke å la være å score, og vi håper at dette fortsetter utover høsten og gjerne mot Moss.

Tilsvarende oppgjør må vi helt tilbake til 2010 for å finne, og da ble det uavgjort (0-0) på Melløs, men TUIL vant 4-2 på hjemmebane på høsten. Samme resultat ble det i Tromsdalen i 2006, den gangen ble spikeren i kista satt av dagens TUIL-trenere Alexander Samuelsen. 

Vi ønsker gutta lykke til i kampen på søndag og håper på 3 poeng

#heiadaln

Annonse: