TUIL ARENA

TUIL MØTER HØDD TIL DYST LØRDAG 01. AUGUST

På lørdag klokka 1800 kan man få med seg topp underholdning på TUIL Arena, det kan også kombineres med en liten stopp på platten til Tromsø Camping både før og etter kampen.

Hødd er et navn det klinger godt av, og historien og bragdene til Hødd kan ingen ta fra deM. Norgesmestre i 2012 hvor de slo Tromsø IL, henger nok høyt i skapet på Høddvoll, og de har fostret mange gode spillere opp igjennom årene, som har preget norsk fotballhistorie. Spillere som Jan-Åge Fjørtoft, Åge Hareide, Pål Andre Helland, Fredrik Aursnes, Sivert Hetle Nilsen er gode eksempler på at Hødd er gode på utvikling og skaper gode spillere som tar steget til tippeliga og europa.

TUIL har møtt Hødd totalt 6 ganger tidligere, og kampene har endt med 2 seire, 2 tap og 2 uavgjorte. Den siste seieren til TUIL kom i 2012, hvor vi slo Hødd 3-2 hvor Eirik Yndestad ble matchvinner i det 64 minutt. Det har alltid vært tett i kampene mot Hødd og det har aldri vært et lag som har seiret med mer en ettmåls differanse.

Begge lagene har fått en start på sesongen som de neppe er veldig fornøyd med, og etter 3 serierunder har Hødd 4 poeng og TUIL Fotball 3 poeng, og begge vil nok gå hardt ut for å vinne denne viktige kampen

TUIL kommer fra en viktig 4-1 seier borte mot Florø, og har ambisjoner om å ta 3 nye poeng. Det meldes om en gjeng som er klar til kamp, og har lyst å vise publikum i Dalen at de kan spille underholdende fotball og vinne kamper. I år har vi en god miks av rutine og ungdommelig pågangsmot, og med mange lokale innslag på banen og det er en spennende gjeng å følge ut gjennom sesongen.

Da ønsker vi hjertelig velkommen til kamp på TUIL Arena lørdag, 1 august kl 18:00.

Annonse fra Obos-ligaen: