BILLETTER TIL FØRSTE HJEMMEKAMP MOT SENJA

Det er rundt 100 billetter igjen til første hjemmekamp. Kjøp en billett nå, og kom på kamp den 18 juli.

Sesongen starter opp hjemme for TUIL Tromsdalen Fotball sin del mot Senja den 18 juli, og som dere sikkert har lest og sett andre plasser så har vi restriksjoner på antall tilskuere på de første kampene.

Vi har lov til å slippe inn 200 stykker i tillegg til arrangementsstab, spillere, trenere og dommere. Vi har gjennom tidligere aktiviteter solgt 46 billetter til første hjemmekamp, noe som gir oss 154 billetter igjen.

100 av disse + 30 sesongkort vil bli solgt på TUIL standen på Pyramiden som starter mandag 22.06 og avsluttes fredag 10.07. Standen vil være bemannet fra 11:00-17:00 hver ukedag disse 3 ukene, og her kan man sikre seg billetter til første kamp.

Du kan også kjøpe billett via VIPPS på nummer 126443 allerede NÅ.

Det betyr at vi ikke forfordeler noen, men lar «først til mølla» prinsippet gjelde. Her kan du velge mellom å kjøpe en billett til 100 kroner til Senja kampen eller kjøpe ett av de 30 årskortene til 500 kroner som legges ut for salg, og gir deg inngang på alle hjemmekampene i Post-Nord ligaen i 2020.

«Ved billettkjøp skal tilskuere få tydelig beskjed om at man skal holde seg hjemme dersom man ikke føler seg helt frisk. Dette omfatter, men er ikke begrenset til halsvondt, forkjølelse, lett hoste, sykdomsfølelse, feber, hodepine, magesmerter og muskelsmerter»

Ny informasjon følger til neste hjemmekamp mot Hødd den 01 august kommer om kort tid.

Annonse fra Obos-ligaen: