TUIL og SNN fornyer samarbeidsavtalen

Den er naturlig å markere i anledning TUIL kunsten

Lars Nymo Trulsen (SNN) og Martin Myrlund (TUIL) smiler bredt, og det er gode grunner til det. I helgen går TUIL kunsten av stabelen i dalen, og markerer på mange måter mange av grunnene til at et samarbeid mellom SNN og TUIL har kunnet utvikle seg over flere år.

TUIL kunsten representerer aktivitet, glede, utvikling, øyeblikk og breddefotball, noe som er viktig for både SNN og TUIL, og representerer mye av det TUIL står for som klubb og ikke minst SNN som bank og samfunnsaktør i Nord-Norge.

En avtale som bidrar til utvikling

Avtalen, som bygger på TUILs stolte verdier, og som bidrar til at utviklingsarbeidet og tilretteleggingen rundt ungdomsarbeidet kan ta enda tydelige former er viktig for klubben.

«Vi har de siste årene hatt fokus på økt trenerkompetanse i form av utdanning av grasrottrenere[MM1] , vi har en økning i antall spillere i ungdomsprosjektet, vi har etablert et fastlandstilbud på onsdager med klubbene Ulfstind, Kroken, Reinen og Ramfjord [MM2] ved å tilrettelegge for en utviklingsarena, vi har etablert trener- og utviklingskompetanse rundt flere lag og vi ønsker å ta dette videre», sier Martin Myrlund.

SpareBank 1 Nord-Norge har vært samarbeidspartner i mange år

SpareBank 1 Nord-Norge er en av de samarbeidspartnere som har vært med TUIL lengst. De er synlige rent profilmessig i form av drakt, skilt og på klubbens digitale flater, og har vært en pådriver for å bygge avtalene med et innhold som støtter opp rundt TUILs kjerneaktiviteter.

 –SpareBank1 Nord-Norge er en lokal aktør. Og som en aktør i nabolaget så er vi opptatt av å bidra til å skape gode tilbud i nabolaget. Vi gleder oss stort til å se effekten av satsningen på økt aktivitet og inkludering av barn og ungdom i Tromsdalen, sier banksjef Lars Nymo Trulsen i SpareBank 1 Nord-Norge

Trulsen er spesielt glad i TUILs verdier:

– TUIL er en klubb vi kjenner godt og som har verdier vi absolutt identifiserer oss med. TUIL har lenge vært kjent for å være gode på blant annet inkludering og det å være en åpen klubb, med gode ambassadører i alle ledd. En som ofte blir trukket frem er Mo, som vi også gjerne bidrar til å fremheve når det gjelder arbeidet med inkludering og åpenhet.

Banksjefen mener TUIL jobber med inkludering og åpenhet på mange plan:

–  Det at Martin og TUIL nå inkluderer og legger til rette for samhandling med klubbene rundt seg på fastlandet er også svært bra. Det vil skape fantastiske muligheter til utvikling i positivt retning. Sammen får vi ting til å skje, er vi glad i å si i SpareBank1 Nord-Norge, og det etterleves av TUIL her. Det gjør oss stolt som samarbeidspartner.

–Men jeg vil presisere atvi går inn i en ny avtale også av markedsmessige årsaker. Vi ønsker å være den beste banken med de dyktigste medarbeiderne og de mest fornøyde kundene, og vi håper å se stadig flere dalinger på kundelistene våre. Kom gjerne innom og få tips om god hverdagsøkonomi, det er vi gode til. Kaffe serverer vi også. Og husk at jo flere kunder vi får - jo bedre vil vi være i stand til å bidra økonomisk til enda flere gode tilbud i nabolaget, avslutter Trulsen

TUIL ser fremover og har klare planer for videre utvikling

Martin sier: TUIL ønsker enda større fokus på utviklingsarbeidet både på organisasjonen[MM3] , kompetansen og det sportslige. Det materialiserer seg i nye fasiliteter som er påbegynt og som gir store muligheter i tiden framover. Vi ser også hele tiden etter måter å styrke organisasjonen på, gjennom å ta vare på alle som etter hvert finner ut at det å spille fotball ikke nødvendigvis er det viktigste. De som slutter på et eller annet tidspunkt er framtidens dommere, trenere, ledere, samarbeidspartnere og foreldre. Veien videre for TUIL er meget spennende.

Mange vinnere

I det TUIL-kunsten ruller videre og hvor alle er vinnere, og håpet er å se de aller fleste spillerne fortsatt aktive mange år frem i tid, og hvis vi er dyktige, så vil mange av disse være en del av organisasjonen i mange år framover. [MM4] Så kan det hende at det kribler ekstra i beina til Lars og Martin, men denne dagen skal de få hvile og heller nyte det å kunne observere alle barna i fri utfoldelse i trygge og utviklende omgivelser.

Annonse fra Obos-ligaen: