TUIL spilte uavgjort 1-1 mot Brattvåg

I en tøff bortekamp mot Brattvåg, fikk vi kjørt oss godt, men berget et poeng med en sen scoring

Kampen borte mot Brattvåg ble som antatt en tøff batalje, og i første omgang fikk vi kjørt oss godt mot et aggressivt hjemmelag. Vi sto godt opp, og Teo tok det meste som kom bortsett fra en hjemmescoring - fortjent også, i første omgang.

Utover i andre omgang kom vi oss stadig høyere i banen og fikk bedre kontroll over kampen, og begynte å kjøre kampen i jakten mål. Målet kom i det 90 minutt, og igjen var det Gabriel "Gabba" Andersen som satt kula i målet, noe som gjør at vi kan ta med oss et særdeles godt poeng hjem til Tromsø.

Det er også verdt å merke seg at vi hadde to debutanter i dagens kamp - forhåndsomtalte Isak Vådebu klarte seg strålende i sin debut som stopper og tok utfordringen på strak arm. I tillegg kom Einar Ness (2003) inn i det 81 min og bidro til poengfangsten, men samtidig så slo han faren sin - Roger Ness - ved å debutere 10 måneder tidligere enn den gamle TUIL - kapteinen. Elias Caspersen Egerton (2004) kom også inn på slutten - i det 87 minutt og fikk sin andre a-lags kamp for året.

David Lundblad om debutantene:

Artig med debut fra start for Isak. Klarer seg godt i en kamp hvor vi plages i førsteomgang, men heve oss i andre. Han fikk mye å henge fingrene i, men kommer veldig godt ifra det!!

Også artig at Einar får sin debut og Elias får minutter i sin andre match for året. Kan også nevnes at Trygve også kom inn - så vi avslutte med 4 juniorer på banen. hvis man ikke regne Elias som guttespiller
.....og det er faktisk med disse guttan på banen vi score 1-1 og tar med oss et sterkt poeng fra Vestlandet

Dette skal brukes som inspirasjon og motivasjon for jobben som skal gjøres fremover. Nyte litt i kveld - på jobb igjen i morgen

Det betyr at det er to kamper igjen av sesongen - Skeid borte og Alta hjemme (21 november), og etter en trang start så frem bedre og bedre, og dette virker å være en spennende gjeng som kan gjøre 2021 sesongen meget spennende og morsom.

Vi gratulerer hele gjenget og ønsker de en god tur hjemover.