logo_3

Ull/Kisa 1-0 TUIL

Tapte i sluttminuttene.

Vi tok initiativet fra start og var det førende laget i åpningen. Vi hadde mye ball og skapte flere gode målsjanser uten uttelling. Hjemmelaget ble etter 29 minutter redusert til ti mann og vi fortsatte presset for å få 1-0 scoringa. Lagene gikk til pause på 0-0, en god omgang både 11 vs 11 og med en mann mer. Vi burde absolutt scoret i første omgang.

Andre omgang ble lik den første. Vi spilte hjemmelaget voldsomt lave og skapte flere gode muligheter til å score. Det ville seg ikke foran mål denne gang, og i sluttminuttene skjer det som ikke skal skje da hjemmelaget scorer vinnermålet.

En frustrerende kveld sett med TUILs øyne. Vi dominerte kampen fullstendig, skapte et lass gode målsjanser og burde vunnet oppgjøret. Det tar vi med oss videre. Samtidig må vi se oss i speilet å ta lærdom. Vi er ikke gode nok i motstanderens boks og utover kampen gjør vi en rekke dårlige valg som fratar oss muligheten til å skape enda flere, store målsjanser. I tillegg roter vi det nok en gang til for oss selv i sluttminuttene.

Laget;
Grzegorz Flasza; Steffen S. Pedersen, Tobias N. Vibe, Lasse Nilsen; Håkon Kjæve, Anders Karlsen, Lars-Gunnar Johnsen, Håvard B. Lysvoll; Mathias D. Abelsen, Vegard B. Lysvoll

66´Elias Skogvoll for H.B. Lysvoll
83´Simon Laugsand for Nilsen
89´Jonas H. Fundingsrud for Karlsen

Neste kamp er allerede onsdag. 2. runde i cupen mot Fløya på Fløya Arena.