Utfordrer Tindfotingan

Tobias er klar for en ny sesong! Samtidig utfordrer han Tindfotingan på å vise seg mer.

Tobias signerte tirsdag en ny kontrakt. - Endelig falt brikkene på plass både økonomisk, fotballmessig og familiemessig. Dermed ble valget enkelt, uttaler Vibe.

Stopperen var en sentral brikke i opprykkssesongen og var ønsket med videre. Etter en uke i Bodø på prøvespill ble det klart at han ønsket å fortsette en sesong i TUIL. - Timinga mi er bra akkurat nå. Så får vi se hva som skjer. Jeg ønsker selvsagt fortsatt å spille på høyest mulig nivå. Det kan godt skje om vi har en god sesong i år.

Har tatt steg

Han mener gruppa har tatt store steg de 2 siste årene. - Etter at jeg kom til TUIL i 2014 har vi utvikla oss godt som lag og gruppe. Vi har tatt store steg både når det gjelder sammhold, trivsel og det fotballmessige. Vi lærte forhåpentligvis mye i 2014 når vi var oppe og jeg tror vi kan plage mange lag i år også.

Han utdyper om gruppa: - Det er en flott miks av mange sterke personligheter og mange som balanserer dette ut. Dermed er det en flott følelse når man kommer på trening og i kamp.

Vi har tatt store steg både når det gjelder sammhold, trivsel og det fotballmessige

— Tobias Vibe

Underdog

Tobias mener at TUIL kan overraske mange og at det er gunstig å være underdog i 2017. - Ja jeg liker å være underdog! Jeg mener vi har alt å vinne og motstanderne har alt å tape når de møter oss. Hvis vi klarer å være litt mer kyniske i vår spillestil på bortebane og samtidig spille vårt spill på hjemmebane så blir dette bra. Da mener jeg at vi kan plage mange lag.

På tide med OBOS-ligaen

På spørsmål om hva han tenker om sesongen 2017 svarer han følgende: - Det var på tide å komme seg tilbake til dette nivået, både for meg og for TUIL. Vi har som mål å være stabile på dette nivået men jeg og flere ser jo at veien fort kan være kort til en av 4 play-off plasser.

_C7A5971.jpg
Vibe i aksjon mot Finnsnes i 2016. Foto: Frank Kræmer

Har kapasitet

Daglig leder Roger Ness beskriver Vibe som en sentral deffensivt viktig brikke i laget. - Han har et par år i 1.div (1 sesong for Hødd og en for TUIL) og vi ser at han har kapasitet til å nå langt om han får ut potensialet sitt.

Hovedtrener Helstrup sier seg enig: - Tobias har på 3 sesonger rukket å bli en viktig skikkelse både på og utenfor banen. Han er virkelig blitt en del av TUIL familien. Han er robust og solid i duellene og har god rekkevidde og fysikk som er viktig for oss. Han har også bra med erfaring og er nok, i likhet med flere i gruppa, sugen på å spille mer i OBOS-ligaen og å prestere enda bedre.

Utfordrer Tindfotingan

Vibe avslutter med en klar melding til TIndfotingan! - Vi vil se mere til dere! Det har så sinnsykt mye å si for oss som spiller at dere er der og støtter oss. Vi i spillergruppa skal gjøre vårt til å prøve å skape rammer for å ha det fint på fotballkamp. Jeg kjenner lederen i Tindfotingan og skal nok kjøre han litt ekstra framover.

Vi gleder oss til seriestart 2 april!

Annonse: