Velkommen til TUIL, gutter

Thomas Kind Bendiksen, Henrik Åsali Hanssen, Robin Lorentzen, Andreas Hanssen, Gabriel Andersen, Sander Ringberg og Thomas Braaten: TUIL 2019!

Det har vært hektiske tider på overgangsmarkedet i vinter, og vi har ikke bare mistet spillere! Her er de spillerne vi har signert til nå:

Thomas Kind Bendiksen

De fleste i byen kjenner Thomas fra tiden han var i TIL - fra 2012 til 2015. Han signerte for Sandefjord før 2016-sesongen, men ble plaget med sykdom som satte karrieren på pause. I fjor sommer flyttet Harstadværingen til Tromsø, og har trent med TUIL i høst. Nå har han signert kontrakt, og vi gleder oss til å se Thomas i TUIL-drakt i 2019!


Henrik Åsali Hanssen

18 år gamle Henrik har vokst opp i TIL, og har seks aldersbestemte landskamper for Norge på G15, G16 og G17-nivå. I fjor høst ble midtstopperen hentet til Alta, og tar nå steget videre til TUIL


Andreas Hanssen

Tromsøgutten Andreas har fortid i Fløya, men flyttet til Trondheim og Byåsen i 2015. Der ble han omskolert til venstreving, og endte 2018 som toppscorer i 3. Divisjon avdeling 5 - og rykket opp med klubben. Nå er han tilbake i byen, og tar et steg forbi PostNord-ligaen, og rett inn i OBOS!


Robin Lorentzen

Harstadværingen Robin har vært i Rosenborg de to siste årene, og spilt kamper for både B-laget og G19. 19-åringen skrev under for TUIL før jul, og er klar for å sette sitt preg på laget fra sin stopperposisjon.


Gabriel Andersen

Harstadværing nummer to er også 19 år, og signerer for TUIL fra HIL - der han i fjor scoret 20 mål på 27 kamper for A-laget! Hans fysikk og forståelse gjør han aktuell både som spiss og som midtstopper, og er et friskt tilskudd til årets stall.


Sander Finfjord Ringberg

Alle gode ting er tre, og vår tredje 19-åring fra Harstad er nok en spennende type som hentes til Daln! Sander sitter på stor fart og dribleferdigheter, og kommer nok til å skape spenning på kantene våre i år.


Thomas Braaten

31 år gamle Thomas var i TIL frem til han ble hentet til Alta i 2009. Etter tre gode sesonger der gikk han videre til Bodø/Glimt, der han fikk 20 kamper i Eliteserien. Etter opphold i Hønefoss, Ull/Kisa, og Alta igjen, er han nå klar for TUIL.

Vi ønsker alle våre nye krigere velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen: