3 strake

3 kamper på 7 dager har gitt oss full pott og 9 poeng, men det holdt hardt mot Eidsvold TF på lørdag

Martin Albertsen

Kampen mot Eidsvol TF åpenet veldig bra og vi tok full kontroll på banespillet og fra start, allerede etter 2 minutter hadde Lars Henrik en dobbelsjanse som til slutt ble reddet på streken.

Etter snaue kvareret konbinerte vi oss fint inn i boksen på venstre side og innlegget kom flatt til Martin Albertsen som ventet på bakstolpen og satte kontrollert inn 1-0.

TUIL fortsatte å styre kampen og viste masse flotte angrep og gode kombinasjoner, neste mål kom kun 10 minutter senere ved Adrian Pedersen som nå har scoret i 2 hjemmekamper på rad. Etter en fantastisk god halvtime roet kampen seg litt ned og Eidsvold TF kom litt mer inn i kampen. Det var likevel veldig fortjent at det stod 2-0.

Patrik Braathen

Etter pause var rollene helt byttet om og Eidsvold tok etter hvert over banespillet og initiativet. Det resulterte da også i en redusering ved Herman Henriksen etter snaue timen. Vi klarte ikke å komme tilbake til nivået i første omgang, men skapte likevel en stor sjanse hvor Sigurd Grønli fant Vegar Lysvold foran mål, uheldigvis traff ikke Vegard godt på headingen.

Fra andre omgang tar vi også med os at Patrick Braathen sesongdebuterte etter å ha vært ute med skade frem til nå.

Theodor Nilsen

Mot slutten ble det mye dramatikk og Eidsvold fikk to store muligheter på overtid til å utligne, men en god Theodor Nilsen klarte å holde dem unna. 3 kamper på kort tid virket å spille inn på energien til guttene etter hvert, men da var det ekstra deilig å stå av presset og sikre nye 3 poeng.

Vi får heldigvis en hel uke på oss til neste kamp som er mot Kongsvinger på lørdag klokka 1700