Anders gir seg i TUIL

Anders Karlsen gir seg i TUIL og flytter hjem til Bodø etter endt studie i Tromsø, nå er det KPMG som er så heldig å få bli bedre kjent med Anders

Anders kom til TUIL Fotball om sommeren i 2016 etter å ha spilt 11 kamper på vårsesongen for  barndomsklubben Bodø-Glimt. 

Han har kombinert fotballen med studier, og de siste årene også i rollen som småbarnspappa. Anders vil vi savne, både spillere, trenere og oss i klubben - han har levert på alle plasser og hatt sin base på TUIL Arena i innspurten på jus-studiene. I tillegg til å bidra i og rundt laget sitt, så har Anders også vært med på ferdighetstreningene hvor ungdommer fra TUIL, Ulfstind og Reinen trener hver onsdag, og bidratt veldig godt med sin kompetanse og erfaring.

Anders har spilt 111 kamper for TUIL og scoret 4 mål.

Vi er overbeviste om at Anders har trivdes like godt med oss som vi har med ham, og selv om det er trist at han flytter så har vi ingen problemer med å ønske han og familien lykke til i Bodø.

Patrik Braathen om Anders Karlsen:

- en av få som trener med ullundertøy helt til det er 25 grader ute

- den mest kjente nordlendingen som har prøvespilt for Monaco

- har bursdag på samme dag som Wenche Myre, uten at likhetene stopper der :-)

- kan nå nyte pensjonisttilværelsen på "Mjelle - beachen" i Bodø som han har har drømt om.

Alexander om Anders:

- Anders er betydelig kjappere i hodet enn i beina 

David om Anders:

- Dessverre har Anders høyere snittkarakter på studiene enn scoringssnitt i TUIL

Begge trenerne har satt veldig pris på Anders, med sine bidrag i TUIL. Han vil bli savnet og vil alltid være velkommen tilbake til TUIL.

 

Andre spillere i avgang 

Andreas Hansen kom til TUIL Fotball etter noen år i Trondheim fra Byåsen i 2019. Dessverre har Andreas vært veldig skadeplaget, og har gitt seg med satsningen i TUIL. 

Trygve Kristoffersen kom opp i TUIL-systemet gjennom fotballinja på videregående skole, og fikk 17 kamper for A-laget. I 2021 var han på utlån i Fløya og har nå gitt seg.

William Larsen har trappet ned. Han har vært skadeplaget og gjennom flere år gjort den tunge jobben på gymmen, men har nå forlatt TUIL og vi ønsker han lykke til videre.

Sigve Lohne ga seg midt i 2021-sesongen, for å starte studier i Stavanger. Han fikk 5 kamper for TUIL og ett mål mot Senja, før han pakket penal og bagasje, og flyttet til vestlandet.

Fredrik Bakkelund har gitt seg som keeper i TUIL, men er fortsatt klubben, og hjelper til i treningshverdagen med keeperne i klubben.

Vi takker alle for nå, og ønsker de lykke til videre. Dere er hjertelig velkomne innom, om det er på kamp eller besøk.

Annonse: