Vegard Lysvoll

Årets første seier mot Florø

En fantastisk dag i Tromsdalen i går: Storspill, solskinn, 3 mål og 3 poeng

Etter en skuffende åpning på årets sesong med 2 poeng på 3 kamper løsnet det litt mot Florø på søndag. Vi gikk hardt ut og tok kontroll på kampen fra første minutt med alt som kjennetegner et lag som har lyst til å ta med seg årets første seier: aggresivitet i duellene, løpsvilje, presise pasninger og ikke ikke minst vilje til å avslutte.

Lars Henrik feirer mål

1-0 kom etter 17 minutter på et langskudd fra Lars Henrik Andreassen,treffet var godt, men vi må nok være så ærlige å si at keeperen til Florø var i det litt gavmilde hjørnet. Selv med stort overtak i banespill og sjanser ble det ikke flere mål i første omgang.

Andre omgang ble lik første der våre gutter stort sett hadde ballen, og vi fikk en perfekt start på omgangene når Tobias Vibe gikk til værs på en corner fra Sigurd Grønli og stanget inn 2-0.

Tobias Vibe
Tobias Vibe

Kvarteret før slutt kom vår bestemann Håvard Lysvoll på et fint brudd og skar seg gjennom tre mann i Florø- forsvaret og satte spikeren i kista alene med keeper. 3-0!

Neste kamp kommer allerede på onsdag når vi tar turen til Senja. Vi gleder oss.