Bra spill, 3 mål og 3 poeng

Bærum var gjester i helga på TUIL Arena og bidro til en spennende kamp med mange situasjoner og etter hvert også mange mål

Det var et spent TUIL- lag som tok i mot Bærum etter å ha fått lite uttelling i de siste kampene. Publikum fikk se et tett og spennende oppgjør der gjestene absolutt hadde en plan om å være med hele veie.

Bærum åpnet også best og hadde to farlig sjanser helt i åpningen av kampen, men debutant Jonas Abrahamsen holdt unna og etter hvert tok vi mer og mer over. Vegard Lysvold fikk en stor sjanse, men en god redning hindret ledelse til TUIL.

Etter snaue halvtimen rullet vi nydelig opp på venstre og Henrik Johnsgård kom som en rakett bakfra. Bærums forsvarer valgte å gå ned for å takle, men glemte å ta ballen og dermed straffespark til oss.

Henrik Johnsgård.JPG
Henrik Johnsgård

Straffen ble satt hardt og utagbart i mål fra Adrian Pedersen og ledelse 1-0.

Vi fortsatte det god spillet på venstre siden og 10 minutter senere kom vi igjen løs her og innlegget ble vakkert satt i mål av Elias Skogvoll og 2-0.

Rett før pause oppstod en meget omdiskutert episode hvor Lars Henrik Andreassen hektet en Bærum- spiller på vei forover, kanskje et et gult kort tenkte mange på tribunen. Dommeren hadde sett noe annet og sendt Lars Henrik i garderoben og vi ble redusert til 10 mann med litt over en omgang igjen å spille.

2. omgang handlet om et hardtarbeidende hjemmelag som lå dypt for å forsvare ledelsen med 10 mann, utover i omgangen klarte vi også å spille oss til flere gode overgangsmuligheter.

Bærum skapte lite gjennom en hel omgang med en mann mer på banen og i det 90. minutt klarte innbytter Elias Egerton Caspersen å dra av et par mann før han nydelig satte ballen oppe i hjørnet til 3-0 og sikret seieren.

Elias Egerton Caspersen.JPG
Elias Egerton Caspersen

Jonas Abrahamsen fikk sin debut fra start i seriespillet og stod en veldig god kamp bakerst og gikk av banen med det en hver keeper liker best - null baklengs - gratulerer Jonas.