CASPER SOLGT FRA TUIL TIL TROMSØ IL

Casper ble i dag klar for Tromsø IL, og presenteres på Alfheim senere i dag

Casper Øyvann - Bodøgutten som raskt ble Daling, ble i dag solgt fra TUIL til Tromsø IL, etter en periode med samtaler mellom klubbene. 

Casper har spilt sine første år i Bodø-Glimt og vært en del av det utviklingsmiljøet frem til 2019 hvor han på høstsesongen spilte 8 kamper for Mjølner. I 2020 sesongen spilte Casper 18 kamper for TUIL, før han nå går til Tromsø IL.

Casper etaberte seg raskt på midstopperplassen. Prestasjonene hans ble fort lagt merke til, og ble fort en av TUILs aller viktigste spillere. Han gikk foran på treningsfeltet og utover sesongen ble han bare bedre og bedre. Han ble en viktig bidragsyter inn i spillergruppa, både sosialt og sportslig og ble satt pris på av folkene rundt a-laget. 

TUIL ønsket en forlengelse med Casper for å ha ham med inn i 2021 sesongen, og jobbet med å få det på plass. Men etter et treningsopphold hos Tromsø IL, imponerte han så mye at de ville ha ham med inn mot årets tippeliga, og signaliserte et ønske om dette ovenfor TUIL. TUIL og Tromsø IL har ført gode samtaler for å få dette på plass, og i dag har partene og spiller kommet til enighet.

Casper føyer seg inn i rekken av spillere som går over brua, og som mange andre tidligere spillere har gjort, så er vi sikker på at han kommer til å prege miljøet på Aflheim både sportslig og ikke minst sosialt. Casper setter standarder i treningshverdagen og har potensial for å nå langt, byr på seg selv og er en trivelig type - og vi blir ikke overrasket om han allerede er med i første serierunde i tippeligaen på et TIL - lag som skal jakte poeng.

Vi i TUIL Fotball ønsker Casper lykke til videre og velkommen tilbake om det skulle bli aktuelt på et senere tidspunkt.

Annonse: