Adrian Pedersen

COMEBACK!

Fjorårets toppscorer har bestemt seg for at det er litt for tidlig å trappe ned og er klar for nok en sesong i Tromsdalen

Adrian Pedersen var en av flere som etter fjoråret valgte å trappe ned med spill i lavere divisjoner. Selv om Adrian ga seg som spiller har han til nå i 2023 et veldig godt oppmøte på trening og kamp - riktig nok som tilskuer - og etter hvert har han funnet ut at lysten på å spille fotball så absolutt er tilstede. Etter noen gode samtaler siste uken, har vi nå skrevet ny kontrakt med Adrian og gleder oss til å se han på banen igjen. 

- Jeg har trent godt i perioden etter jul, og etter hvert kjente jeg på meg at det ble for tidlig å gi seg med fotball på toppnivå. Jeg ser virkelig frem til å starte opp igjen for fullt med gruppa og tror vi kommer til å få en veldig fin sesong i år, sier Adrian selv. 

Med Adrian på plass ser det veldig spennende ut fremover i banen for TUIL og når vi da allerede har et bunnsolid forsvar på plass er mye rigget for en kjempesesong. Velkommen tilbake Adrian!

 

 

Annonse: